Ως εκ θαύματος επιβίωσαν τα δύο παιδιά από το σφοδρό χτύπημα που δέχθηκαν από διερχόμενο ΙΧ στην Καλαμάτα ενώ κινούνταν με ηλεκτρικό πατίνι. Τι λένε οι μητέρες τους.

Η μητέρα του 15χρονου από την Καλαμάτα, ο οποίος είναι και σε πιο σοβαρή κατάσταση, εν αντιθέσει με τη συνομήλικη φίλη του που έχει υποστεί κατάγματα, μίλησε για το συμβάν. «Το απογευματάκι βγήκε βόλτα. Δεν ξέρω ποιος οδηγούσε το πατίνι. Κυκλοφορούσε συχνά με το πατίνι, αλλά οδηγούσε άλλος το πατίνι απ’ ό,τι έμαθα. Ηταν προσεκτικός, δεν έκανε αταξίες και πράγματα που ήταν… ανεξέλεγκτα» λέει η μητέρα του 15χρονου μιλώντας στο T-Live στον Alpha.

Οσον αφορά στην εξέλιξη της υγείας του, «οι γιατροί λένε ότι πάει καλά, στο κεφάλι έχει χτυπήσει. Είναι εκτός κινδύνου, είναι στην εντατική, αλλά, είναι σταθερή η κατάστασή του».

Σε ό,τι αφορά στην 15χρονη, που οδηγούσε το πατίνι, η μητέρα της είπε: «Έχει κατάγματα στη σπονδυλική στήλη, πονάει στο κεφάλι και τώρα πλέον μιλάει και θυμάται τι έχει γίνει. Μου είπε ότι θα πήγαιναν στην παραλία. Δεν ήξερα ότι θα πάνε με το πατίνι, μου είπε πάμε κάνα μισάωρο στην παραλία, θα πήγαιναν 5-6 παιδιά».

Η 15χρονη νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, ενώ ο συνομήλικος φίλος της, έχει διακομισθεί στο ΚΑΤ όπου βρίσκεται διασωληνωμένος στην Εντατική με κάταγμα κρανίου, αιμάτωμα στο κεφάλι και πολλά θλαστικά τραύματα, αλλά, ευτυχώς βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση και δείχνει να διαφεύγει τον κίνδυνο.