«Παίρνει τ΄ όπλο του» ο πρώην πρωθυπουργός με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων, το οποίο και καταψηφίζει, μαζί με όλη την ομάδα του!

Πετάει ξανά το γάντι στο Μαξίμου και προσωπικά στον πρωθυπουργό ο Αντώνης Σαμαράς, με αφορμή το νομοσχέδιο για το γάμο των ομοφύλων!

Ο πρώην πρωθυπουργός, όχι απλώς θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο, αλλά και θα λάβει το λόγο στη Βουλή τη δεύτερη ημέρα συζήτησης, ημέρα που λογικά θα μιλήσουν και ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς!

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες των “Παιχνιδιών Εξουσίας”, ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στο Κοινοβούλιο, δεν θα περιοριστεί στη διαφωνία του για τα ομόφυλα ζευγάρια, αλλά θα εμφανίσει μια συνολικότερη πλατφόρμα για την πορεία των πραγμάτων στη χώρα αλλά και για την πορεία της Νέας Δημοκρατίας!

Δεν είναι, άλλωστε, καθόλου τυχαίο πως το σύνολο των βουλευτών που συζητούν αυτό το διάστημα με τον Αντώνη Σαμαρά θα καταψηφίσουν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Το Μαξίμου πλέον δεν ανησυχεί μόνο από τη ζημιά που θα έχει από την ομιλία τον Αντώνη Σαμαρά –τον οποίο …περιφρονεί και το …δείχνει– αλλά και από μια συμπαγή ομάδα που διαμορφώνεται στα δεξιά εντός της ΝΔ και η οποία είναι σαφές πως δεν θα καθίσει με σταυρωμένα χέρια όταν αρχίσει η αμφισβήτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη από την κοινωνία!
Εξελίξεις -και νεότερα- προσεχώς!