Πέμπτη , 22 Φεβρουάριος 2024

Σημαντική μερίδα του ΠΑΣΟΚ στηρίζει τον Πέτρο Τατούλη στην Πελοπόννησο

Δέκα διακεκριμένα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στην Πελοπόννησο εκφράζουν την σθεναρή στήριξή τους στον Πέτρο Τατούλη και στις εκλογές του Οκτωβρίου για μια Πελοπόννησο στον δρόμο της ανάπτυξης, της ευημερίας και της υλοποίησης του κεντρικού τρίπτυχου της ατζέντας του Πέτρου Τατούλη «Δουλειά για όλους, Αύξηση του ατομικού εισοδήματος, Βιώσιμες Επενδύσεις». Πρόκειται για τους: Νικολάκου Ντίνα, Αλεξόπουλο Αλέξη, Αργυράκη Γιάννη, Μπακούρη Γιώργο, Παπαγγελόπουλο Άγγελο, Ρουμελιώτη Γιώργο, Μπακούρο Γιώργο, Σκούρο Χαράλαμπο, Στεφανόπουλο Φάνη και Στρατηγάκο Ηλία.
«Είμαστε δίπλα στην ανεξάρτητη, αυτοδιοικητική παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» και κοντά στον Πέτρο Τατούλη με συνέπεια, υπευθυνότητα από το 2010. Παραδοσιακά ανήκουμε στο χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είναι εκείνο το κόμμα το οποίο έφερε την μεγάλη μεταρρύθμιση του «Καλλικράτη» και την αιρετή περιφέρεια, η οποία μέχρι τότε ήταν το μακρύ χέρι της κάθε κυβέρνησης με διορισμένο περιφερειάρχη. Και αυτό υπήρξε μια από τις σημαντικότερες προσπάθειες εκσυγχρονισμού του ελληνικού κράτους, κοντά στα ευρωπαϊκά δεδομένα.

Από τότε λοιπόν, πιστέψαμε βαθιά ότι η αυτοδιοίκηση πρέπει να υπηρετείται από πολυσυλλεκτικούς οργανισμούς, που θα μπορούν να εμπνεύσουν όσο το δυνατό περισσότερους πολίτες και να εκφράσουν ένα όραμα για τον τόπο, προκειμένου οι περιφέρειες να αποτελέσουν μοχλό ανάπτυξης. Το έργο μας εκείνης της περιόδου αναγνωρισμένο από το σύνολο των κυβερνήσεων, αλλά κυρίως από την υψηλή αποδοχή της «Νέας Πελοποννήσου» ανάμεσα στους πολίτες επιβεβαιώνει την ορθότητα της πολιτικής μας αντίληψης περί ανεξάρτητης και πολυσυλλεκτικής αυτοδιοίκησης.

Δείτε επίσης εδώ

Πρότυπο οδοντιατρείο Αισθητικής Οδοντιατρικής,Προσθετικής και γενικών οδοντιατριατικών υπηρεσιών.

Πρότυπο οδοντιατρείο Αισθητικής Οδοντιατρικής,Προσθετικής και γενικών οδοντιατριατικών υπηρεσιών. Το ιατρείο μας βρίσκεται στην καρδιά της …