Ενισχύθηκε σήμερα ο αριθμός των επιτηρητών των θεωρητικών εξετάσεων υποψηφίων οδηγών (σήματα), με τον ορισμό υπαλλήλων από υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας.

Συγκεκριμένα με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Στάθη Αναστασόπουλου και με στόχο την διευκόλυνση της διαδικασίας για τη διενέργεια δύο θεωρητικών εξετάσεων την εβδομάδα, ορίστηκαν υπάλληλοι με τους αναπληρωτές τους, για τη συγκρότηση διμελών επιτροπών με τους υπαλλήλους της Δ/νσης Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Οι θεωρητικές εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στο κτίριο πρώην ΝΕΛΕ, επί της οδού Νέδοντος 137 & Τριών Ναυάρχων, με ώρα έναρξης 8:15 π.μ., με δύο επιτηρητές, εκ των οποίων ένας υπάλληλος της Δ/νσης Μεταφορών και ένας υπάλληλος άλλων υπηρεσιών της ΠΕ Μεσσηνίας.

Παράλληλα όσον αφορά την διενέργεια σεμιναρίων κατάρτισης για την πιστοποίηση νέων εξεταστών πρακτικών εξετάσεων νέων οδηγών, λόγω μείωσης του αριθμού τους κατόπιν συνταξιοδοτήσεων, έχει αποσταλεί έγγραφο από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Δημήτριο Πτωχό προς τον αρμόδιο Υπουργό.
Τα θέματα αυτά αποτέλεσαν και αίτημα του διοικητικού συμβουλίου των Εκπαιδευτών Οδήγησης & Κυκλοφορικής Αγωγής του Ν. Μεσσηνίας, σε πρόσφατη συνάντησή τους με τον Αντιπεριφερειάρχη.