Τετάρτη , 10 Ιούλιος 2024

Ο Μεγάλος Χουντίνι των Debate κ.Βασιλόπουλος

  Αγαπητοί συμπολίτες και αγαπητές συμπολίτισσες,

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι υποψήφιοι για τη θέση του Δημάρχου Καλαμάτας έχουν μπει για τα καλά στο πνεύμα των εκλογών. Κι όμως, υπάρχει ένας υποψήφιος που υπήρξε λαλίστατος το διάστημα 2019-2023 και στερεί από όλους μας το εκλογικό θέαμα που λατρεύουμε: τα DEBATE!

Ο “Μεγάλος Χουντίνι” όπως τον αποκαλούν πλέον οι φίλοι του (γιατί εξαφανίζεται όταν τον καλούν σε διάλογο), έχει αποφασίσει να μας στερήσει τη χαρά να τον απολαύσουμε σε μια επική συζήτηση με τους υποψηφίους δημάρχους Καλαμάτας.

Τι σπουδαίος τρόπος να κερδίσεις την ψήφο των συμπολιτών σου!

Άλλοι υποψήφιοι θα έκαναν τα πάντα για να έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τις ιδέες τους, να διεκδικήσουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών τους και να απαντήσουν σε ερωτήσεις και σε ανησυχίες τους. Ο “Μεγάλος Χουντίνι” όμως, δεν τα πολυ-παρατηρεί αυτά. Ξέρει ήδη πώς να διαχειριστεί την εκλογή του, έχει το πακέτο των έτοιμων απαντήσεων στο τάμπλετ του, και δεν θέλει να τον ενοχλήσει κανείς με περίεργες ερωτήσεις που μπορεί να τον αναστατώσουν.

Και τι πείραξε αν τα debate είναι μια κορυφαία ευκαιρία να αντιπαρατεθούν οι ιδέες του και να προκύψουν λύσεις μέσα από τον διάλογο; Ο “Μεγάλος Χουντίνι” έχει τον δικό του μαγικό τρόπο για να κυβερνά: είναι πολιτικός ασπάλακας, αλλά μπορεί να διαβάζει το μέλλον.

Και ο “Μεγάλος Χουντίνι” μπορεί να κρίνει και να επιβεβαιώσει ότι ο κ.Πτωχός είναι καταρτισμένος, γιατί ο ίδιος είναι μεγάλος φωστήρας.

Εν τέλει, λοιπόν, αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, ας απολαύσουμε αυτό το έπος του πολιτικού θεάτρου. Ο δήμαρχος που δεν δέχεται ή που φοβάται ή που δεν μπορεί να βγει σε δημόσιο διάλογο με τους πολιτικούς του αντιπάλους. Ας ελπίσουμε πως ο “Μεγάλος Χουντίνι” δεν θα εξαφανιστεί και από τις υποχρεώσεις του δήμου ως αντιπολίτευση, μετά τις εκλογές του 2023.

Και αν κάποιος τον πετύχει κάποτε σε κάποια άδεια αίθουσα του Δημαρχείου Καλαμάτας, ας τον ρωτήσει ποιος είναι ο αγαπημένος του άλλος μάγος, ο “Χάρι Πότερ” ή ο “Ντάμπλντορ;” Εκεί ίσως μας απαντήσει στο μεγαλύτερο μυστήριο απ’ όλα: το πολιτικό του πρόγραμμα για το Δήμο Καλαμάτας!

Δείτε επίσης εδώ

Συμμετοχή του Δήμου Καλαμάτας σε συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια για τα Κέντρα Κοινότητας

Στην 1η συνάντηση εργασίας για την υλοποίηση των Πράξεων «Συνέχιση Κέντρων Κοινότητας» και «Συγκρότηση Νέων …