Πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με ομιλητή τον υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς Γαβριήλ Σακελλαρίδη οργανώνεται τη Δευτέρα 11 Μαρτίου (7:30 μ.μ.) στο ξενοδοχείο “Rex” στην Καλαμάτα.

Με αφορμή την προγραμματισμένη εκδήλωση λίγες μέρες μετά την επίσημη ίδρυση της Νέας Αριστεράς το το τοπικό Γραφείο Τύπου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

“Η ίδρυση της Νέας Αριστεράς ήδη δημιουργεί αισθήματα ενθουσιασμού και ανακούφισης στον κόσμο της αριστεράς στη χώρα μας. Στο διάστημα που μεσολάβησε από την ίδρυσή μας, καταφέραμε και εντός και εκτός Βουλής, να δείξουμε ότι υπάρχει δυνατότητα για μια νέα Αριστερά, που μιλά με τεκμηριωμένο και μαχητικό τρόπο, συγκρούεται με την πολιτική της Νέας Δημοκρατίας και θέτει τους μεγάλους στόχους της κοινωνικής ισότητας, της κλιματικής δικαιοσύνης και της επανεκκίνησης της Δημοκρατίας. Η μαζική συμμετοχή στην πανελλαδική μας συνδιάσκεψη και κυρίως το υψηλό επίπεδο του πολιτικού διαλόγου που αναπτύχθηκε, μαρτυρούν ότι το πρώτο βήμα ήταν επιτυχημένο.

Το μήνυμά μας αγκαλιάζει χιλιάδες πολίτες που όλο αυτό το διάστημα με αυτενέργεια, δημιουργούν πυρήνες της Νέας Αριστεράς, συγκροτούν το πολιτικό και οργανωτικό μας δίκτυο, συμμετέχουν σε θεματικές οριζόντιες δικτυώσεις.
Σε αυτό το πλαίσιο και στον απόηχο της επιτυχημένης Πανελλαδικής μας Συνδιάσκεψης, η Νέα Αριστερά Μεσσηνίας, διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση – συζήτηση, τη Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024, στις 7.30 το βράδυ, στο ξενοδοχείο REX, στην Καλαμάτα, με ομιλητή τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη, υπεύθυνο πολιτικού σχεδιασμού της Νέας Αριστεράς.