«Καλώ σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας να καταθέσουμε από κοινού πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης» ανέφερερε χαρακτηριστικά

Κάλεσμα σε ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας να καταθέσουν από κοινού με τη Νέα Αριστερά, πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης με αφορμή το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια απηύθυνε ο πρόεδρος της ΚΟ της Νέας Αριστεράς Αλέξης Χαρίτσης.

«Σήμερα υπερασπιζομαστε το δημόσιο πανεπιστήμιο, σήμερα υπερασπιζομαστε και το Σύνταγμα της χώρας. Υπερασπιζομαστε τις συλλογικες κατακτήσεις του ελληνικού λαού», δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής.

Όπως είπε «η κυβέρνηση παραβιάζει ανερυθριαστα το Σύνταγμα που ρητά ορίζει ότι δεν επιτρέπεται η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων».

«Καλώ σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΚΚΕ και την Πλεύση Ελευθερίας να καταθέσουμε από κοινού πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης» ανέφερερε χαρακτηριστικά.

«Όλες οι δυνάμεις της προοδευτικής αντιπολίτευσης πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί», κατέληξε ο κ. Χαρίτσης λέγοντας πως «εδώ δεν χωρούν μισόλογα».