Πέμπτη , 22 Φεβρουάριος 2024

Μήνυμα Νίκα σε αποδέκτες και εντός της παράταξής του: “Κάποιοι να προσέχουν. Δεν μπορούν να φανταστούν για το τι μπορώ να κάνω”

 Σε μία τοποθέτηση με πολλούς αποδέκτες και εντός της παράταξής του έκανε ο Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου. Συγκεκριμένα, είπε … «Εγώ είμαι αμέτοχος στη διαδικασία των εκλογών. Όλοι αυτοί που λένε ότι με σέβονται, είναι αυτοί που με πολέμησαν και ο σεβασμός τους είναι υποκριτικός και τους το λέγω δημόσια να μην το ξαναπούν. Και παρακαλώ και τους συνεργάτες μου να μην λένε ότι έκαναν αυτοί τα έργα στους νομούς, τα ‘έκανα εγώ και όλοι μαζί. Διότι κάποιοι φοβούνται να αναφέρουν και το όνομά μου για το πώς βρέθηκα από αντιπεριφερειάρχες. Εγώ πήγα πριν από πολλούς μήνες και παραιτήθηκα και είπα ότι δεν θέλω να είμαι κάτω από τέτοιες συνθήκες, βρέστε άλλον. Για να μην πω άλλα, κάποιοι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ. Εγώ δεν είμαι σαν κάποιους άλλους που δεν μιλάνε. Δεν μπορούν να φανταστούν για το τι μπορώ να κάνω και για πρόσωπα συγκεκριμένα.»
Παναγιώτης Νίκας Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου
πηγη kalimera-arkadia.gr

Δείτε επίσης εδώ

Πρότυπο οδοντιατρείο Αισθητικής Οδοντιατρικής,Προσθετικής και γενικών οδοντιατριατικών υπηρεσιών.

Πρότυπο οδοντιατρείο Αισθητικής Οδοντιατρικής,Προσθετικής και γενικών οδοντιατριατικών υπηρεσιών. Το ιατρείο μας βρίσκεται στην καρδιά της …