Αξιοθέατα στη Μεσσηνία που αξίζει να επισκεφθείτε!

Η Μεσσηνία συγκεντρώνει ομορφιές για κάθε γούστο και προτίμηση,το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι!

Τα κάστρα της Μεσσηνίας: Καλαμάτα, Μεθώνη, Κορώνη, Νιόκαστρο, Κυπαρισσία και άλλα..

Πανύψηλες πύλες, πετρόχτιστες καμάρες, προμαχώνες και πολεμίστρες χαρακτηρίζουν τα κάστρα της Μεσσηνίας, όχι μόνο στην ακτογραμμή αλλά και στην ενδοχώρα.

Φθινοπωρινοί και χειμερινοί προορισμοί στην Πελοπόννησο!!!

Μια χώρα διάσημη για τις φυσικές ομορφιές της, τα γοητευτικά τοπία της και τη γνήσια φιλοξενία των ανθρώπων της, η Ελλάδα, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της αμέτρητες ταξιδιωτικές εκπλήξεις κάθε εποχή του χρόνου!

Καλαμάτα: Προορισμός για φθινόπωρο και χειμώνα(φωτογραφίες)

Η Καλαμάτα, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, με κοσμοπολίτικο αλλά και τοπικιστικό αέρα... αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για φθινόπωρο και χειμώνα!

Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2016

Φθινοπωρινοί και χειμερινοί προορισμοί στην Πελοπόννησο!!!

Μια χώρα διάσημη για τις φυσικές ομορφιές της, τα γοητευτικά τοπία της και τη γνήσια φιλοξενία των ανθρώπων της, η Ελλάδα, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της αμέτρητες ταξιδιωτικές εκπλήξεις κάθε εποχή του χρόνου.

Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη: 5 πτήσεις το καλοκαίρι και 3 το χειμώνα

Άμεση ήταν η επιβεβαίωση του χθεσινού ρεπορτάζ της «Ε» για την αεροπορική σύνδεση Καλαμάτας - Θεσσαλονίκης , η οποία -όπως φαίνεται και με επίσημο έγγραφο του υπουργείο Υποδομών- περνάει στην Olympic Air χωρίς επιδότηση.

Ιταλικό ενδιαφέρον για επανακυκλοφορία του τρένου στην Πελοπόννησο

Ενδιαφέρον για την επαναλειτουργία της γραμμής Καλαμάτα - Τρίπολη - Κόρινθος, δείχνουν οι Ιταλοί αγοραστές του σιδηρόδρομου στην Ελλάδα, επεσήμανε χθες ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας.

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016

Αυξημένα κατά 30% τα καθαρά κέρδη για την καπνοβιομηχανία Καρέλια στο Α΄ εξάμηνο 2016

Με εντυπωσιακά υψηλή αύξηση στις πωλήσεις και τα κέρδη έκλεισε το πρώτο εξάμηνο του 2016 για τη μεγαλύτερη εγχώρια καπνοβιομηχανία Καρέλια ΑΕ.

Wheeling2help: Η μεγάλη καρδιά της Καλαμάτας θα χτυπήσει το Σάββατο στην κεντρική πλατεία

Τα άτομα με ειδικές ανάγκες έχουν ίσα δικαιώματα στον κόσμο των αρτιμελών και παρά τα βήματα που γίνονται που γίνονται συνεχώς υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος να διανύσουμε για να κερδίσουν τη θέση που τους αξίζει σε έναν κόσμο που δεν είναι φιλικός για κανέναν, πολύ περισσότερο για αυτούς και το διαφορετικό.

2.700 τουρίστες με δύο κρουαζιερόπλοια στην Καλαμάτα

Σχεδόν 2.700 τουρίστες αναμένονται στην Καλαμάτα, από δύο κρουαζιερόπλοια που θα καταπλεύσουν στο λιμάνι της πόλης, σήμερα και μεθαύριο Σάββατο.

Στην Olympic Air η γραμμή Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη

Στη θυγατρική της Aegean, την Olympic Air, περνάει το προσεχές διάστημα η αεροπορική γραμμή Καλαμάτα - Θεσσαλονίκη.

Εως τις 20 Οκτωβρίου στην Αρτέμιδος ο περιφερειακός

Διαμορφώθηκε ο κυκλικός κόμβος εισόδου κι εξόδου στην Αρτέμιδος, στη γέφυρα της Σπάρτης, καθώς ο περιφερειακός αυτοκινητόδρομος Καλαμάτας δουλεύεται ξανά με εντατικούς ρυθμούς.

 
z