Αξιοθέατα στη Μεσσηνία που αξίζει να επισκεφθείτε!

Η Μεσσηνία συγκεντρώνει ομορφιές για κάθε γούστο και προτίμηση,το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι!

Τα κάστρα της Μεσσηνίας: Καλαμάτα, Μεθώνη, Κορώνη, Νιόκαστρο, Κυπαρισσία και άλλα..

Πανύψηλες πύλες, πετρόχτιστες καμάρες, προμαχώνες και πολεμίστρες χαρακτηρίζουν τα κάστρα της Μεσσηνίας, όχι μόνο στην ακτογραμμή αλλά και στην ενδοχώρα.

Φθινοπωρινοί και χειμερινοί προορισμοί στην Πελοπόννησο!!!

Μια χώρα διάσημη για τις φυσικές ομορφιές της, τα γοητευτικά τοπία της και τη γνήσια φιλοξενία των ανθρώπων της, η Ελλάδα, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της αμέτρητες ταξιδιωτικές εκπλήξεις κάθε εποχή του χρόνου!

Καλαμάτα: Προορισμός για φθινόπωρο και χειμώνα(φωτογραφίες)

Η Καλαμάτα, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, με κοσμοπολίτικο αλλά και τοπικιστικό αέρα... αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για φθινόπωρο και χειμώνα!

Σάββατο, 13 Αυγούστου 2016

Αδιαχώρητο τον Δεκαπενταύγουστο στη ΜεσσηνίαΗ ασφυκτική κίνηση σε δρόμους, πεζοδρόμια και μαγαζιά, οι γεμάτες παραλίες, οι ατελείωτες ουρές στα σούπερ μάρκετ, αλλά και το έλλειμμα δωματίων στην Καλαμάτα και σε πολλές ακόμα περιοχές του νομού, αποδεικνύουν ότι χιλιάδες επισκέπτες έχουν έρθει για Δεκαπενταύγουστο στη Μεσσηνία.

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2016

33,8% αύξηση αφίξεων τον Ιούλιο στην Καλαμάτα

Από ρεκόρ σε ρεκόρ το αεροδρόμιο!

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2016

Κατά 20% μικρότερος ο φετινός τζίρος στα καταστήματα της Καλαμάτας

Πρωτοφανή πτώση του τζίρου, της τάξεως του 20%, παρουσιάζει ο κλάδος των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, παρά την αύξηση των επισκεπτών στην Καλαμάτα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου και επιχειρηματία, Ανδρέα Ζαγάκου.

 
z