Αξιοθέατα στη Μεσσηνία που αξίζει να επισκεφθείτε!

Η Μεσσηνία συγκεντρώνει ομορφιές για κάθε γούστο και προτίμηση,το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι!

Τα κάστρα της Μεσσηνίας: Καλαμάτα, Μεθώνη, Κορώνη, Νιόκαστρο, Κυπαρισσία και άλλα..

Πανύψηλες πύλες, πετρόχτιστες καμάρες, προμαχώνες και πολεμίστρες χαρακτηρίζουν τα κάστρα της Μεσσηνίας, όχι μόνο στην ακτογραμμή αλλά και στην ενδοχώρα.

Φθινοπωρινοί και χειμερινοί προορισμοί στην Πελοπόννησο!!!

Μια χώρα διάσημη για τις φυσικές ομορφιές της, τα γοητευτικά τοπία της και τη γνήσια φιλοξενία των ανθρώπων της, η Ελλάδα, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της αμέτρητες ταξιδιωτικές εκπλήξεις κάθε εποχή του χρόνου!

Καλαμάτα: Προορισμός για φθινόπωρο και χειμώνα(φωτογραφίες)

Η Καλαμάτα, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, με κοσμοπολίτικο αλλά και τοπικιστικό αέρα... αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για φθινόπωρο και χειμώνα!

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

Προβλέψεις ΕΟΤ για το καλοκαίρι: 39% πάνω οι αφίξεις στο αεροδρόμιο Καλαμάτας

Σημαντική αύξηση της τάξεως του 14,3% σημειώνουν οι αφίξεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας κατά το α' εξάμηνο του 2016, ενώ ακόμα πιο ευοίωνες είναι οι προβλέψεις για το δίμηνο Ιουλίου - Αυγούστου, όπου εκτιμάται ότι το αυξητικό ποσοστό θα φθάσει έως και το 39%.

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2016

Η καλύτερη χρονιά για τη μαρίνα Καλαμάτας

Από τις καλύτερες χρονιές, είναι η φετινή για τη μαρίνα της Καλαμάτας, όπως το επιβεβαίωσαν μιλώντας στο «Θ» ο διευθυντής της, Παναγιώτης Μπούνας και ο αναπληρωτής διευθυντής Βαγγέλης Κακαβογιάννης.

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2016

Ανοιχτά της Καλαμάτας ο ιδιοκτήτης των «Top Shop» Sir Philip Green (;)

Το ιδιωτικό υπερπολυτελές γιωτ “Lionheart” μήκους 90 μέτρων, έπλεε στο Μεσσηνιακό κόλπο, ανοικτά από το λιμάνι της Καλαμάτας, το βράδυ της Παρασκευής και το πρωί του Σαββάτου. 

 
z