Αξιοθέατα στη Μεσσηνία που αξίζει να επισκεφθείτε!

Η Μεσσηνία συγκεντρώνει ομορφιές για κάθε γούστο και προτίμηση,το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι!

Τα κάστρα της Μεσσηνίας: Καλαμάτα, Μεθώνη, Κορώνη, Νιόκαστρο, Κυπαρισσία και άλλα..

Πανύψηλες πύλες, πετρόχτιστες καμάρες, προμαχώνες και πολεμίστρες χαρακτηρίζουν τα κάστρα της Μεσσηνίας, όχι μόνο στην ακτογραμμή αλλά και στην ενδοχώρα.

Φθινοπωρινοί και χειμερινοί προορισμοί στην Πελοπόννησο!!!

Μια χώρα διάσημη για τις φυσικές ομορφιές της, τα γοητευτικά τοπία της και τη γνήσια φιλοξενία των ανθρώπων της, η Ελλάδα, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της αμέτρητες ταξιδιωτικές εκπλήξεις κάθε εποχή του χρόνου!

Καλαμάτα: Προορισμός για φθινόπωρο και χειμώνα(φωτογραφίες)

Η Καλαμάτα, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, με κοσμοπολίτικο αλλά και τοπικιστικό αέρα... αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για φθινόπωρο και χειμώνα!

Παρασκευή, 1 Ιουλίου 2016

5 Γαλάζιες Σημαίες σε Καλαμάτα και Μπούκα

Η έπαρση της «Γαλάζιας Σημαίας» στην παραλία της Μπούκας, της μοναδικής βραβευμένης παραλίας του Δήμου Μεσσήνης, έγινε χθες από το δήμαρχο Γιώργο Τσώνη.

Καλαμάτα: Τα δρομολόγια του Ιουλίου προς και από 21 ευρωπαϊκές πόλεις

Τακτική αεροπορική συγκοινωνία με 17 πόλεις της Ευρώπης θα έχει τον Ιούλιο η Καλαμάτα, ενώ επιπλέον 4 ευρωπαϊκές πόλεις θα συνδέονται με την μεσσηνιακή πρωτεύουσα με πτήσεις τσάρτερ.

Μάνη: Βαθιά υπόκλιση στο «πέτρινο στολίδι» από το “Lonely Planet”

«Περαστικός βλέπεις τη Μάνη σε τρεις μέρες, περπατητής σε τρεις μήνες και για να δεις την ψυχή της θέλεις τρεις ζωές. Μία για τη θάλασσα, μία για τα βουνά της και μία για τους ανθρώπους της»…

Τρίτη, 28 Ιουνίου 2016

Η 1η Διεθνής Εκδήλωση Αεροπορικού Τουρισμού στην Καλαμάτα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 1η Διεθνής Εκδήλωση Αεροπορικού Τουρισμού που διοργάνωσε η Πανελλήνια Ένωση Πιλότων (ΠΕΠ) στο πλαίσιο του 14ου Διεθνούς Συνεδρίου του Συλλόγου Ιδιοκτητών Και Πιλότων Αεροσκαφών

 
z