Αξιοθέατα στη Μεσσηνία που αξίζει να επισκεφθείτε!

Η Μεσσηνία συγκεντρώνει ομορφιές για κάθε γούστο και προτίμηση,το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι!

Τα κάστρα της Μεσσηνίας: Καλαμάτα, Μεθώνη, Κορώνη, Νιόκαστρο, Κυπαρισσία και άλλα..

Πανύψηλες πύλες, πετρόχτιστες καμάρες, προμαχώνες και πολεμίστρες χαρακτηρίζουν τα κάστρα της Μεσσηνίας, όχι μόνο στην ακτογραμμή αλλά και στην ενδοχώρα.

Φθινοπωρινοί και χειμερινοί προορισμοί στην Πελοπόννησο!!!

Μια χώρα διάσημη για τις φυσικές ομορφιές της, τα γοητευτικά τοπία της και τη γνήσια φιλοξενία των ανθρώπων της, η Ελλάδα, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της αμέτρητες ταξιδιωτικές εκπλήξεις κάθε εποχή του χρόνου!

Καλαμάτα: Προορισμός για φθινόπωρο και χειμώνα(φωτογραφίες)

Η Καλαμάτα, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, με κοσμοπολίτικο αλλά και τοπικιστικό αέρα... αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για φθινόπωρο και χειμώνα!

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Σύντομα και μέσω smartphone η Φιλική Δήλωση Τροχαίου Ατυχήματος

Τη δημιουργία ηλεκτρονικής εφαρμογής που θα επιτρέπει την υποβολή της Φιλικής Δήλωσης Τροχαίου Ατυχήματος μέσω smartphone, επεξεργάζεται αυτό το διάστημα η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Καλαμάτα: Τον πυροβόλησε κι εξαφανίστηκε!

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας, μετά την απόπειρα ανθρωποκτονίας που έγινε σε βάρος ενός 62χρονου.

Καλαμάτα: Εξιχνιάστηκε ριφιφί στο τμήμα Αλλοδαπών με λεία έγγραφα διαμονής και εργασίας

Συνελήφθη 33χρονος Αλβανός ο οποίος εξετάζεται για το αν είναι μέλος ενός ευρύτερου κυκλώματος που πλαστογραφεί δημόσια έγγραφα για να κατασκευάζει άδειες παραμονής αλλοδαπών.

Διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος αύριο και στην Καλαμάτα

Διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος θα σημειωθεί την Τετάρτη, 16 Μαρτίου, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ, από τις 8.30 το πρωί έως τις 3.00 μετά το μεσημέρι, στα δ.δ. Διαβολιτσίου, Δεσύλλα, Παραπουγκίου, Καρνασίου, Δασοχωρίου και Άνω Μέλπειας. 

Επιδότηση στους ελαιοπαραγωγούς για να μην καίνε τα κλαδιά

Επιδότηση θα δίνεται στους ελαιοπαραγωγούς έως και 14 ευρώ το στρέμμα προκειμένου να μην καίνε τα λιόκλαρα, αλλά να τα τεμαχίζουν και να τα αφήνουν μέσα στα χτήματα.

 
z