Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Βιωματικό σεμινάριο NLP από τον Μανώλη Ισχάκη στην Καλαμάτα

«Πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου»

Το πρώτο Βιωματικό Σεμινάριο NLP στην πόλη της Καλαμάτας πρόκειται να διεξαχθεί στις 10 Οκτωβρίου, στις 6.00 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Φαραί, από τον εισηγητή και NLP Life Coach Μανώλη Ισχάκη, με θεματικό τίτλο «Πώς να πάρεις τον έλεγχο της ζωής στα χέρια σου».

Η μέθοδος NLP (Neuroliguistic Programing) είναι το αρκτικόλεξο του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού. Είναι η μέθοδος που εφαρμόζεται εδώ και πολλά χρόνια στο εξωτερικό με εξαιρετικές ιστορίες επιτυχίας. 

Ουσιαστικά μέσα από τις βιωματικές τεχνικές του NLP μπορούμε να ανακαλύψουμε τη γλώσσα του μυαλού μας, έτσι ώστε να μπορούμε να το επαναπρογραμματίσουμε, για να παράγουμε μόνιμα τα αποτελέσματα που θέλουμε και αξίζουμε.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν: Πώς να αλλάξουν μόνιμα τη συμπεριφορά τους. Πώς να αλλάξουν μόνιμα αποτέλεσμα στη ζωή τους. Πώς να ζήσουν μια ζωή χωρίς άγχος, stress και ανησυχία. Θα ανακαλύψουν με απλές τεχνικές πώς να διαχειριστούν κρίσεις στην οικονομική, προσωπική, οικογενειακή και επαγγελματική καθημερινότητα, ενώ θα δοθεί υποστηρικτικό υλικό ως εγχειρίδιο εργασίας.

Απευθύνεται σε όσους επιθυμούν να πάρουν τον έλεγχο της ζωής στα χέρια τους. Στόχος είναι μια πόλη με ευτυχισμένους και επιτυχημένους κατοίκους, ενώ μέρος των εσόδων θα διατεθεί για την ενίσχυση του παιδότοπου της Παιδιατρικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καλαμάτας, μια μικρή συνεισφορά για να είναι η περίθαλψή τους όσο το δυνατόν πιο ανώδυνη και ευχάριστη.

Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 211 800 9496, 6985034434, www.manolisischakis.gr/nlp-kalamata, e-mail: coach@manolisischakis.gr.


Λίγα λόγια για τον Μανώλη ΙσχάκηΟ Μανώλης Ισχάκης έχει πιστοποιηθεί από το American board of NLΡ και την INLPTA ως Master Practitioner of NLP, Time Line Therapy και Υπνοθεραπείας, ενώ από την Think ως Advanced Practitioner Of Theta healing, manifesting & abundance, intuitive anatomy, global relationship, DNA 3. Επίσης, είναι practitioner κβαντικής θεραπείας.


Έχει δημιουργήσει το δικό του σύστημα το NLP WYS Life Coaching, ενώ έχει συγγράψει τα ακόλουθα έργα:


Βιβλίο: NLP! Το κλειδί του μυαλού μας
Audiobook: NLP! Ανακαλύπτοντας την προσωπική μου δύναμη
E- video: Μπορείς
Webinar: Πώς να κατακτήσεις οτιδήποτε θέλεις τόσο γρήγορα όσο δε φανταζόσουν ποτέ
E-video: Οι προϋποθέσεις για μια ευτυχισμένη και πετυχημένη ζωή.


Έχει βραβευτεί τρεις φορές ως ο καλύτερος ομιλητής από τον παγκόσμιο οργανισμό ρητορικής Toastmasters, ενώ έχει βοηθήσει εκατοντάδες ανθρώπους να αποκτήσουν τη ζωή που πάντα ονειρεύονταν.

Πηγή:tharrosnews.gr

 
z