Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Δρομολόγια λεωφορείων ζητούν στη Μικρή Μαντίνεια

Κινητοποίηση επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην ευρύτερη περιοχή της Μικρής Μαντίνειας με κατοίκους και επαγγελματίες να έχουν συγκεντρώσει αρκετές υπογραφές διαμαρτυρόμενοι για τα προβλήματα, που αντιμετωπίζουν με τη συγκοινωνία.
Ο πρόεδρος της Μικρής Μαντίνειας Στέλιος Λιακέας επιβεβαίωσε την πληροφορία για τη συλλογή υπογραφών και τόνισε ότι αυτό που επί της ουσίας ζητούν είναι, είτε η επέκταση της αστικής συγκοινωνίας μέχρι το Αρχοντικό Αβίας, είτε η δρομολόγηση από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ μικρών λεωφορείων (mini bus) για την εξυπηρέτηση των πολιτών στη μετακίνησή τους από και προς την Καλαμάτα μέσω οικονομικά βιώσιμων δρομολογίων.

Σήμερα η περιοχή από τη Βέργα μέχρι τις Κιτριές, όπως μας ενημέρωσε, εξυπηρετείται από τρία δρομολόγια, στις 6:45 π.μ., στη 1 μ.μ. και στις 2 μ.μ. Δρομολόγια, δηλαδή προσαρμοσμένα αποκλειστικά στις ανάγκες των μαθητών. “Από τις 2 το μεσημέρι και μετά, όποιος δεν έχει δικό του μέσο, αναγκάζεται να μετακινείται με ταξί για την πόλη” σημείωσε ο κ. Λιακέας χαρακτηρίζοντας όλο αυτό “άδικο για την περιοχή” και ζητώντας για μία ακόμα φορά “άμεση λύση με οποιοδήποτε τρόπο”.Πηγή eleftheriaonline.gr

 
z