Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015

Η διείσδυση του πέους στον κόλπο: Πώς πρέπει να γίνεται (εικόνες)

Aπό τη συγγραφέα και ψυχοθεραπεύτρια, ειδική σε ζητήματα σχέσεων Λουίζα Μπερντ


Διατη­ρηθείτε ολοκληρωτικά μέσα στον κόλπο της, αλλά κινείστε την λεκάνη σας περιστροφικά. Είναι κάτι εντελώς φανταστικό και όσο περισσότερο πιέζετε, τόσο καλύτερα.

Η πρόσθετη διέγερση με τα δάχτυλά σας είναι, φυσικά, ευκολότερο να πραγματοποιηθεί σε μερικές στάσεις, παρά σε άλλες, πράγμα που μας φέρνει στο θέμα της ποικιλίας στάσε­ων.

Πρόκειται για κάτι που βρίσκω πως εξαντλείται μέχρις απελπισίας στα φτηνά σεξουαλικά εγχειρίδια. Μου φαίνεται, πως μερικοί από τους συγγραφείς αυτούς εργάζονται σαν να πρόκειται να κερδίσουν κάποιο βραβείο αν παρουσιάσουν μια στάση περισσότερη από τους ανταγωνιστές τους. Ορισμένοι απ’ αυτούς, μάλιστα, τις αριθμούν. 

(Σαν να λέμε, «Τι προτιμάς, αγάπη μου, τη στάση 34 ή τη στάση 17;»). Όλα αυτά μου φαί­νονται εντελώς γελοία. Πρώτα απ’ όλα -εκτός κι αν είστε ακροβάτης- υπάρχουν μόνο ορισμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το σώμα σας και το δικό της. Υπάρχουν τρόποι που είναι αδύνατο να τους εφαρμόσει κανείς, εφόσον δεν εί­ναι αποφασισμένος να εξαρθρωθεί.


Άλλωστε, τρεις μόνο είναι οι βασικοί τρόποι της συνουσίας: (α) πρόσωπο με πρόσωπο, (β) προσέγγιση εκ των όπισθεν και (γ) με εκείνη επάνω σας (γυναικεία καβάλα), με μέτωπο προς εσάς ή αντίθετα. Όλες οι δευτερεύουσες εκείνες ποικιλίες, τις οποίες παρουσιάζουν σαν διαφορετικές στάσεις, είναι συνήθως αυτές που μπορεί κάθε ζευγάρι να ανακαλύψει μόνο του όταν οι δύο σύντροφοι έχουν τη διάθεση να ψάξουν και να δοκιμάσουν καινούργιες απο­λαύσεις. 

Το σεξ μπορεί να γίνει όρθια, γονατιστά, καθιστά και ξαπλωτά. Νομίζω πως τα ζευγάρια που έχουν υπερβολικές αναστολές ή υπερβολική έλλειψη φαντασίας, ώστε να μη δο­κιμάζουν ποικιλίες της ερωτικής τους πράξης, δεν πρόκειται να βοηθηθούν με όλους αυτούς τους αριθμημένους ακροβατι­σμούς, ούτε ακόμη και αν, κατά την αγορά του Βιβλίου, τους προσφερόταν και μια βιντεοταινία με αναπαράσταση αυτών των στάσεων. 

0α επιμείνω όμως ιδιαίτερα στον πειραματισμό που σας προσφέρει μερικά πλεονεκτήματα:
Πρώτον, όταν αλλάζετε στάσεις, η διείσδυση στον κόλπο της γίνεται υπό διαφορετική γωνία. Το πέος σας πιέζει δια­φορετικά σημεία - το καθένα απ’ αυτά της προκαλούν μια ιδι­αίτερη ευχάριστη αίσθηση. 

Γιατί να τα παραμελήσετε; Όταν βρίσκεστε, για παράδειγμα, με εκείνη από πάνω σας, η διείσ­δυση είναι πολύ βαθύτερη απ’ όσο κατά την ξαπλωμένη στά­ση. Κι αυτή την αίσθηση μπορεί να επιθυμεί η σύντροφος σας αυτή τη στιγμή. Γι’ αυτό ήθελε αυτή τη στάση.Λεύτερο, η είσδυση εκ των όπισθεν αποτελεί πολύ περισ­σότερο διαφορετική εμπειρία για τη γυναίκα . Μπορεί να είναι η στάση που προτιμά. Ποτέ δεν μπο­ρείτε να το ξέρετε, αν δεν το δοκιμάσετε.

Το Τρίτο (και ίσως το σημαντικότερο) πλεονέκτημα που προσφέρεται από τις διάφορες ποικιλίες, είναι ψυχολογικό.
Σπάζει τη ρουτίνα και βοηθάει να κρατιέται ο λύκος της ανίας μακριά από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.
Δεν νομίζω ότι ο Λρ. Κίνσεϋ και οι άλλοι σφυγμομετρη­τές της κοινής γνώμης έφτασαν ποτέ να ζητήσουν από τις γυναίκες να τους κατονομάσουν τις στάσεις που προτιμάνε. Αλλά ούτε και με τους άντρες έγινε κάτι τέτοιο. Αν το είχαν κάνει, έχω την εντύπωση πως θα έβγαινε το συμπέρασμα, ότι όλες αυτές οι εικοσάδες διαφόρων στάσεων παρουσιάζουν πο­λύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους συγγραφείς των σεξουαλι­κών εγχειριδίων, παρά για τις περισσότερες γυναίκες. Από τη δική μου ανεπίσημη και τυχαία δειγματοληπτική έρευνα, φαί­νεται πως δύο στάσεις κερδίζουν την εύνοια των γυναικών: η γυναικεία καβάλα και η «συμβατική» στάση, με τον άντρα από πάνω.

Η γυναικεία καβάλα τής δίνει την ευκαιρία να ασκήσει κάποιον έλεγχο της πράξης και η αντιστροφή αυτή των ρό­λων αποτελεί μια ευχάριστη αλλαγή. Της επιτρέπει επίσης να τον «εξυπηρετήσει», γιατί εκείνη «εργάζεται», ενώ εκείνος εί­ναι ξαπλωμένος, απολαμβάνοντας την “εργασία” της. Η στάση πρόσωπο με πρόσωπο, μ’ εκείνον από πάνω, βάζω στοίχημα πως είναι η ευνοούμενη από τις περισσότερες κοπέλες, όχι γιατί είναι αυστηρά συντηρητικές, αλλά γιατί αυτή η στάση παρέχει περισσότερο γενικευμένη επαφή από κάθε άλλη και πάρα πολλές ευκαιρίες για να της εκφράζει τον έρωτά του με τα χέρια και τα χείλη του.

Πηγή:boro.gr

 
z