Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Πώς ένας στενός κόλπος σφίγγει το πέος του άνδρα στο σεξ

Σχέση μεταξύ νέας γυναίκας κι ηλικιωμένου άντρα.


Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη. Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. 

Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… 

Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.

Αυτοί που γνωρίζουν το ερωτικό Ταό δεν εκπλήσσονται από μια τέτοια ευτυχισμένη εξέλιξη. Ξέρουν ότι η σχέση μεταξύ ενός ηλικιωμένου άντρα και μιας νέας γυναίκας έχει μερικά αληθινά πλεονεκτήματα.

Πρώτον: Ο ηλικιωμένος άντρας έχει συχνά καθυστερημένη στύση πράγμα που παρατείνει την ερωτική προθέρμανση. Είναι ευχής έργο για τον άντρα αυτόν να συναντήσει μια νέα γυναίκα που να παράγει γρήγορα άφθονες κολπικές εκκρίσεις. Μην έχοντας ολοκληρωμένη στύση θα μπορεί να εισχωρήσει ο φαλλός του στον κόλπο της πολύ πιο εύκολα. 

Μπαίνοντας σ’ ένα πλούσιο σε χυμούς περιβάλλον ο άντρας που γνωρίζει το Ταό μπορεί εύκολα να ολοκληρώσει τη στύση του. Κι η γυναίκα απ’ την πλευρά της θ’ ανακαλύψει ότι μια τέτοια τρυφερή κι αργή διαδικασία είναι προτιμότερη και πιό γοητευτική απ’ τήν ξαφνική και φοβισμένη στύση του νέου άντρα, τις απότομες αναστολές και τη γρήγορη εκσπερμάτωση.

Δεύτερο: Μια νέα γυναίκα δεν παράγει μόνο γρήγορα πλούσιους χυμούς, αλλά οι χυμοί αυτοί παραμένουν επίσης μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Στις περισσότερες περιπτώσεις αυτή η πηγή των χυμών είναι σχεδόν ανεξάντλητη, για όσο χρονικό διάστημα η νέα γυναίκα ερεθίζεται. Κι αυτό είναι ωφέλιμο καί για τους δύο. Επειδή ακριβώς ο άντρας είναι αργός στη στύση του, καθυστερεί ακόμη περισσότερο για να τελειώσει, πράγμα που είναι ένας βασικός παράγοντας για τη γυναίκα και μπορεί να της χαρίσει εκστατική ευδαιμονία, που πολλοί νέοι άντρες χωρίς πείρα δεν είναι σε θέση να το κατορθώσουν. Ένας ηλικιωμένος άντρας και μια νέα γυναίκα μπορούν να είναι υπέροχος συνδυασμός.

Τρίτο: Νέες γυναίκες αναδίνουν μια φυσική μυρουδιά φρεσκάδας και νιότης που εύκολα διαγείρει έναν ηλικιωμένο άντρα. Σαν συμπλήρωμα ο ηλικιωμένος άντρας συμβάλει στη δημιουργία μιας άτμόσφαιρας εμπιστοσύνης κι ηρεμίας που πάρα πολύ λίγοι άπειροι νέοι άντρες είναι σε θέση να προκαλέσουν.

Τέταρτο: Και το πιο σημαντικό, μια νέα γυναίκα έχει ένα πολύ στενότερο κόλπο που σφίγγει και διεγείρει τον ηλικιωμένο και τον πιο πεπειραμένο εραστή. Αν ο άντρας εφαρμόζει το Ταό θα ξέρει πώς να ελέγχει την εκσπερμάτωσή του ακόμη και κάτω από τέτοιες διεγερτικές περιστάσεις. Αυτό θα δώσει επίσης στη νέα γυναίκα μια μεγάλη απόλαυση, επειδή θα συναισθάνεται τη χαρά της έξαψής του και τη βαθιά εκτίμησή του, ενώ ένας νέος άντρας θα το θεωρούσε μεγάλο εμπόδιο ή ακόμα και παγίδα.

Πηγή:boro.gr

 
z