Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου 2015

Σεξουαλικά κόλπα: Τρόποι να ερεθίζεις πολύ πέος και όρχεις

Πριν 2000 χρόνια ίσως και περισσότερα οι ταοϊστές Κινέζοι γιατροί έγραφαν βιβλία για τον έρωτα και την αγάπη.


Ήξεραν ότι η καλή ερωτική ζωή ήταν απαραίτητη για την σωματική και ψυχική υγεία και των δυο φύλων. Ο έρωτας δεν ήταν μονάχα απόλαυση. Ήταν το μέσο για τη διατήρηση της μακροζωίας. Το ερωτικό ΤΑΟ η φιλοσοφία των Κινέζων για τον έρωτα έπεσε στα χέρια μας… 

Οι συμβουλές αυτές δεν είναι ιατρικές και δεν μπορούν να τις υποκαταστήσουν αλλά μπορεί να φανούν χρήσιμες σε κάποια απλά πρακτικά ζητήματα του σεξ.

Στην αρχή της ερωτικής πράξης, θα πρέπει οι γυναίκες να δίνουν περισσότερο έμφαση σ’ ολόκληρο το κορμί παρά στη διέγερση του φαλλού με το χέρι τους. Μόνη εξαίρεση μπορεί να είναι για κείνες τις γυναίκες που αγγίζοντας το yii heng διεγείρονται αμέσως. Επίσης, αν παρ’ όλη την παρατεινόμενη σωματική επαφή δεν υπάρξει στύση από μέρους του άντρα, τότε θα πρέπει φυσικά η γυναίκα να χρησιμοποιήσει τα χέρια της στο πέος του.

Οι ηλικιωμένοι άντρες αντιδρούν διαφορετικά απ’ τους νέους στο χάδι των γεννητικών οργάνων τους. Ο φαλλός ενός νέου είναι συνήθως πιο ευαίσθητος και πιο γρήγορος στην εκσπερμάτωση. Το χάϊδεμα θα πρέπει να είναι ελαφρό και σ’ όλο το μήκος του πέους. Η πίεση να είναι ελαφριά στη ρίζα του κι ακόμη πιο ελαφριά στη βάλανο. Το πέος του ηλικιωμένου δε χρειάζεται τόσο προσεκτικό χάϊδεμα, επειδή ούτε γρήγορη στύση έχει, ούτε εκσπερματώνει τόσο γρήγορα. Ο καλλίτερος τρόπος για να έχει ένας ηλικιωμένος άντρας στύση, είναι να χρησιμοποιήσει η γυναίκα και τα δυο της χέρια. Μπορεί κανείς εύκολα να διεγείρει ένα πέος με χουφτωμένα τα χέρια.

Οι περισσότεροι άντρες το βρίσκουν πολύ διεγερτικό, επειδή τους θυμίζει την κολπική διείσδυση. Αν ο άντρας δεν έχει περιτομηθεί, θα πρέπει η γυναίκα να είναι προσεκτική με την ακροβυστία του και να μην πιέζει δυνατά. Μερικές φορές αυτό μπορεί να είναι ενοχλητικό. Αντίθετα, θα πρέπει να συγκεντρώσει τις θωπείες της στη ράχη του πέους και στους άρχεις. Άπειρες γυναίκες έχουν τη τάση ν’ αγνοούν τους όρχεις και το όσχεο. 

Οι πεπειραμένες όμως, κατανοούν απόλυτα τη σημασία τους. Στους ώριμους άντρες αρέσει ιδιαίτερα όταν θωπεύονται στους όρχεις τους. Όμως προσοχή: Ο καλλίτερος τρόπος είναι να χουφτώνεται ολόκληρο το όσχεο με το χέρι και ταυτόχρονα να ερεθίζεται η βάση του κι η φαλλική ρίζα με τις άκρες των δακτύλων της. Οτιδήποτε κι αν κάνετε μη πιέζετε σκληρά.

Ο ίδιος τρόπος ερεθισμού σ’ ένα νεότερο άντρα μπορεί να τον κάνει να εκχύσει πολύ γρήγορα, γι’ αυτό να είσαστε προσεκτικές. Χρησιμοποιείστε το χέρι σας τρυφερά προσδοκώντας ένα καλλίτερο αποτέλεσμα και να είσαστε προετοιμασμένες επειδή κάθε άντρας αντιδράει με ολωσδιόλου διαφορετικό τρόπο. Μερικοί διεγείρονται τόσο που εκσπερματώνουν στο χέρι, ενώ άλλοι δεν έχουν καν στύση.

Πηγή:boro.gr

 
z