Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2015

Ενοχλημένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας απέρριψε την πρόσκληση στο Ναβαρίνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ματαίωσε χθες την επίσκεψή του στην Πύλο, την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, κατά την εορτή της 188ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου.
Η επίσημη εκδοχή είναι «φόρτος εργασίας», λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ. Μόνο που ο Γάλλος Πρόεδρος έρχεται στην Αθήνα στις 22 Οκτωβρίου και ο Προκόπης Παυλόπουλος δεν είναι ο άνθρωπος που «κουράζεται» εύκολα με κάτι τέτοια. Μάλλον, λοιπόν, άλλος είναι ο λόγος της ματαίωσης της επίσκεψης. Κι επειδή έχουμε καλές πληροφορίες από το περιβάλλον του Μεσσήνιου Προέδρου, σας δίνουμε μια άλλη εκδοχή.

Αν δει κανείς το πρόγραμμα που ο Δήμος Πύλου - Νέστορος και η Περιφέρεια Πελοποννήσου είχαν καταρτίσει για την υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Δημαρχείο, εύκολα θα αντιληφθεί ότι μάλλον ταίριαζε σε υπουργό τρίτης κατηγορίας. Το ζήτημα λοιπόν είναι αν αυτή η στάση του δημάρχου Πύλου - Νέστορος ήταν από αφέλεια ή αν κάτι άλλο κρύβεται πίσω από μία υποτιμητική υποδοχή του Προέδρου της Δημοκρατίας. Η απάντηση είναι εύκολη και γι’ αυτό δεν χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση, τουλάχιστον για όσους ξέρουν ποιοι κατάγονται από την Πύλο και πόσο «συμπαθούν» τον Προκόπη Παυλόπουλο.


Πηγή eleftheriaonline.gr

 
z