Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Ρύζι ποτέ ξανά λασπωμένο με ένα απλό (αλλά όχι τόσο γνωστό) μυστικό

Για να σου πετυχαίνει πάντα.
Όταν βράζεις ρύζι, έχεις το άγχος να μη λασπώσει. Βάζεις τη σωστή αναλογία με το νερό (διπλάσια δηλαδή ποσότητα νερού από το ρύζι) και όταν βράσει το σκεπάζεις με μια πετσέτα για να ξεκουραστεί λίγο, ωστόσο και πάλι δεν σου πετυχαίνει πάντα. 

Το μυστικό, λοιπόν, για σπυρωτό ρύζι είναι να προσθέσεις την ώρα που βράζει λίγες σταγόνες λεμονιού. Δοκιμασέ το και θα δεις τη διαφορά!

Πηγή:faysbook.gr

 
z