Αξιοθέατα στη Μεσσηνία που αξίζει να επισκεφθείτε!

Η Μεσσηνία συγκεντρώνει ομορφιές για κάθε γούστο και προτίμηση,το μόνο βέβαιο είναι πως δεν θα μείνετε ανικανοποίητοι!

Τα κάστρα της Μεσσηνίας: Καλαμάτα, Μεθώνη, Κορώνη, Νιόκαστρο, Κυπαρισσία και άλλα..

Πανύψηλες πύλες, πετρόχτιστες καμάρες, προμαχώνες και πολεμίστρες χαρακτηρίζουν τα κάστρα της Μεσσηνίας, όχι μόνο στην ακτογραμμή αλλά και στην ενδοχώρα.

Φθινοπωρινοί και χειμερινοί προορισμοί στην Πελοπόννησο!!!

Μια χώρα διάσημη για τις φυσικές ομορφιές της, τα γοητευτικά τοπία της και τη γνήσια φιλοξενία των ανθρώπων της, η Ελλάδα, επιφυλάσσει στους επισκέπτες της αμέτρητες ταξιδιωτικές εκπλήξεις κάθε εποχή του χρόνου!

Καλαμάτα: Προορισμός για φθινόπωρο και χειμώνα(φωτογραφίες)

Η Καλαμάτα, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, με κοσμοπολίτικο αλλά και τοπικιστικό αέρα... αποτελεί έναν ιδανικό προορισμό για φθινόπωρο και χειμώνα!

Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013

8 "τρικ" για να τον μαγέψεις


Με τέτοιο χαμόγελο, είναι δυνατόν να μην υποκύψει;Κάθε άντρας βρίσκει ελκυστικό ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας. Βέβαια, αν χρησιμοποιήσεις τα παρακάτω οκτώ τρικ, θα τον κάνεις να ξεχάσεις τους τύπους και να μπλεχτεί στα δίχτυα σου. Χρησιμοποίησε όσα περισσότερα μπορείς και μάγεψέ τον. Δεν αποτελούν κάποιο νέο επίτευγμα ή ανακάλυψη, αλλά οι περισσότερες ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα βασικά για να κερδίσουμε έναν άντρα.

Κάθε άντρας βρίσκει ελκυστικό ένα συγκεκριμένο τύπο γυναίκας. Βέβαια, αν χρησιμοποιήσεις τα παρακάτω οκτώ τρικ, θα τον κάνεις να ξεχάσεις τους τύπους και να μπλεχτεί στα δίχτυα σου. Χρησιμοποίησε όσα περισσότερα μπορείς και μάγεψέ τον. Δεν αποτελούν κάποιο νέο επίτευγμα ή ανακάλυψη, αλλά οι περισσότερες ξεχνάμε ότι αυτά είναι τα βασικά για να κερδίσουμε έναν άντρα.
1. Στην τρίχα: φυσικά στο παιχνίδι του έρωτα και του φλερτ, η πρώτη αίσθηση που λαμβάνει ενεργό ρόλο (ειδικά για τα αρσενικά όλου του πλανήτη) είναι η όραση. Αυτό σημαίνει ότι το αγόρι που έχεις βάλει στο μάτι αλλά και όλοι οι άντρες έλκονται περισσότερο (τουλάχιστον σε πρώτη φάση) από μια γυναίκα που φαίνεται θηλυκή. Γι' αυτό και δεν πρέπει να παραμελείς τα γνήσια γυναικεία χαρακτηριστικά σου και να φροντίζεις να τα αναδείξεις προς όφελός σου.
Μερικά από τα σημεία που πρέπει να είναι ''στην τρίχα'':
 • τα ψηλά τακούνια κάνουν τα πόδια να μοιάζουν μακρύτερα.
 • τα ξυρισμένα πόδια και οι μασχάλες δεν τίθενται υπό συζήτηση καν.
 • διατήρησε ένα ιδανικό βάρος χωρίς να είσαι πολύ αδύνατη.
 • άφησε τα μαλλιά σου μακρυά.
 • βάψου φυσικά τονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου που πιστεύεις ότι είναι όμορφα (χείλια, μάτια, ζυγωματικά).
 • άφησε τα νύχια σου μακρυά και υγιή χωρίς πετσάκια.
 • φόρεσε ρούχα που να τονίζουν την όμορφη γραμμή του κορμιού σου.
   2. Γέλα μου: μέχρι και σήμερα οι άντρες λειτουργούν με το εσωτερικό ένστικτο του κυνηγού. Φυσικά, για να επιτεθούν στο θήραμά τους, χρειάζονται το απαραίτητο ερέθισμα. Το χαμόγελο μιας γυναίκας είναι ίσως ένα από το πιο ισχυρά όπλα που διαθέτει για να σαγηνεύει ένα αρσενικό. Ένα σέξυ χαμόγελο είναι αρκετό για να αποδεσμευτούν όλες εκείνες οι ορμόνες της αγάπης και να τον κάνουν να σε κυνηγήσει. Έρευνες που έχουν γίνει, έδειξαν ότι ένας άντρας μπορεί να φέρει στο μυαλό του την μορφή μιας γυναίκας ξεκινώντας από την εντύπωση που του άφησε το χαμόγελό της.
   3. Μίλα μου, ναι, μίλα μου: οι περισσότεροι άντρες διεγείρονται από μια αισθησιακή χροιά φωνής στον ιδανικό τόνο. Άλλωστε, η ωραία φωνή, παίζει σημαντικό ρόλο στην επικοινωνία και στην πρώτη επαφή δύο ανθρώπων αλλά και στη μετέπειτα σχέση τους. Γι' αυτό και δεν χρειάζεται να σκούζεις όταν γνωρίσεις ένα αγόρι που θα σε ενδιαφέρει. Γλύκανε τη φωνή σου και μίλα του αισθησιακά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι πρέπει να μιλάς χαμηλόφωνα σε βαθμό που δεν ακούγεσαι, γιατί έτσι η επικοινωνία δυσχεραίνεται και εκείνος είναι πολύ πιθανό να ξενερώσει.

   4. Από χιούμορ πώς πάμε; Όσο απίστευτο κι αν σου φαίνεται, ένας άντρας που έχει να διαλέξει ανάμεσα σε μια όμορφη γυναίκα χωρίς χιούμορ και σε μια γυναίκα μέτριας εμφάνισης με απίστευτη αίσθηση του χιούμορ, θα επιλέξει τη δεύτερη. Φαίνεται πως το χιούμορ αποτελεί ένα από τα εργαλεία που βοηθούν στην επίτευξη μιας καλύτερης επικοινωνίας, ειδικά στα πρώτα στάδια μιας γνωριμίας αλλά και αργότερα μέσα στη σχέση. Άλλωστε, τα περισσότερα αγόρια θέλουν να έχουν στο πλευρό τους μιας γυναίκα που να ξέρει να γελάει με τα αστεία που κάνουν.

   5. Ισχυρή προσωπικότητα: προσπάθησε να αναπτύξεις την προσωπικότητα και τις γνώσεις για να τον κερδίσεις. Μπορεί να πιστεύεις ότι τα αρσενικά υπακούν μόνο σε ένα γεμάτο μπούστο και στους σμιλεμένους γλουτούς μιας γυναικάς, αλλά αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα τον κρατήσουν μαζί της. Χρειάζεται μια ισχυρή γυναικεία προσωπικότητα με στοιχεία όπως η καλή επικοινωνία, η αποφασιστικότητα και η γενναιοδωρία που είναι ικανά να στηρίξουν έναν άντρα όταν το χρειάζεται.
   6. Αυτοπεποίθηση στα ύψη: πολλές γυναίκες και με αφορμή τα προβλήματα και τις ατέλειες που νομίζουν ότι έχουν στην εξωτερική τους εμφάνιση, δεν έχουν μεγάλη εκτίμηση και εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και τις ικανότητές τους. Μια τέτοια συμπεριφορά γεμάτη αρνητικότητα για τον ίδιο σου τον εαυτό, είναι καταστροφική ειδικά στο παιχνίδι του έρωτα. Όσο μεγαλύτερηαυτοπεποίθηση έχεις σε εσένα, τόσο ευκολότερα θα κάνεις και τους γύρω σου να σε βλέπουν πιο όμορφη και λαμπερή.

   7. Κάνε την πρώτη κίνηση: σίγουρα τα αρσενικά κατέχουν τον ρόλο του κυνηγού και συ το ρόλο του θηράματος. Όμως, υιοθετώντας μια τελείως παθητική στάση σε ένα πάρτυ ή σε μια έξοδο, δεν θα τραβήξει την προσοχή κανενός άντρα. Φυσικά, αν διαθέτεις μια πολύ καλή εξωτερική εμφάνιση τα πράγματα είναι λίγο πιο εύκολα. Επειδή όμως, δεν έχουν γεννηθεί όλες οι γυναίκες με διαστάσεις μοντέλου και ομορφιά εξωτική, καλό είναι να κάνεις εσύ την πρώτη κίνηση, δίνοντας ένα σημάδι ενδιαφέροντος στον άντρα-κυνηγό. Απλές κινήσεις όπως ένα έντονο βλέμμα, ένα χαμόγελο, ένα τυχαίο τίναγμα των μαλλιών σου στον αέρα, θα του δώσει το ερέθισμα που χρειάζεται για να σε πλησιάσει.
   8. Σαν εσένα καμιά: δείξτου πόσο διαφορετική είσαι από τις άλλες γυναίκες που έχει γνωρίσει. Δώσε έμφαση στα αυθεντικά χαρακτηριστικά που σε ξεχωρίζουν: εμφάνιση, προσωπικότητα, ευφυΐα και τρόποι συμπεριφοράς. Βέβαια θα πρέπει να αποφύγεις να πέσεις στην παγίδα του να παριστάνεις ότι είσαι κάποια άλλη από αυτό που πραγματικά είσαι. Δεν χρειάζονται περιττές φλυαρίες αλλά το να τον κάνεις να σε σκέφτεται διαρκώς, ακόμα και χωρίς να το επιδιώκει. Το άρωμά σου, ο τρόπος που ντύνεσαι, μια ξεχωριστή ατάκα είναι αρκετά για να μην μπορεί να σε βγάλει από το μυαλό του.
   Πηγή:newsbeast.gr
  • Τα πολλαπλά οφέλη των διακοπών

   Τα πολλαπλά οφέλη των διακοπώνΤα πολλαπλά οφέλη των διακοπών
   Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι διακοπές είναι απαραίτητες όχι μόνο για να «γεμίσουμε τις μπαταρίες μας», αλλά και για να ενισχύσουμε την άμυνα του οργανισμού μας. Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει ότι ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται το ελάχιστο δύο βδομάδες συνεχόμενων διακοπών για να μπορέσει να αποβάλει από το σύστημά του τις ψυχικές τοξίνες και να γεμίσει τις μπαταρίες του οργανισμού του.

   Οι διακοπές τονίζουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα: η ξεκούραση, η επαφή με την φύση, με την οικογένεια, το γέλιο, οι γευστικές απολαύσεις αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα σε στρεσογόνες καταστάσεις αλλά και οργανικά προβλήματα. Δεν έχουμε λεφτά για διακοπές; Μπορούμε να ήμαστε καλά παντού αν έχουμε θετική διάθεση και φροντίζουμε τον εαυτό μας!».

   Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Συγκεντρώσαμε επτά ζωτικής σημασίας λόγους, για τους οποίους πρέπει να κάνουμε διακοπές και να τις χαρούμε, ωφελώντας παράλληλα τον οργανισμό μας.

   1. Η καρδιά λειτουργεί καλύτερα
   Οι διακοπές ακόμα και αν δεν φύγουμε βοηθάνε έμμεσα την λειτουργία της καρδιάς: Η κατάσταση ηρεμίας και απραγίας εκτός εργασίας ρίχνουν την πίεση μειώνοντας την έκκριση ορμονών του στρες όπως η κορτιζόλη. Οι στατιστικές δείχνουν ότι οι γυναίκες που παίρνουν τουλάχιστον 2 εβδομάδες άδεια διακοπών τον χρόνο έχουν 8 φορές λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν στεφανιαία νόσο. Αντίθετα, οι άντρες που αρνούνται να πάνε διακοπές, έχουν 32% περισσότερες πιθανότητες να πάθουν καρδιακά νοσήματα. Τα νούμερα μιλούν από μόνα τους.

   2. Βελτίωση της ποιότητας του ύπνου
   Συνήθως, οι περισσότεροι περιμένουμε μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν ξαπλώσουμε στο κρεβάτι για να αποχωριστούμε ή καλύτερα να «ξεκολλήσουμε» από το χέρι μας το κινητό, τον υπολογιστή, το τηλεκοντρόλ και ό,τι άλλο τεχνολογικό gadget χρησιμοποιούμε μανιωδώς καθημερινά. Η ρουτίνα του τύπου «σπίτι-δουλειά, δουλειά-σπίτι» έχει κάνει το άγχος να αγγίζει τα υψηλότερα ποσοστά, γεγονός που σαφέστατα δεν μας αφήνει να ξεκουραστούμε φυσιολογικά όταν κοιμόμαστε. Ωστόσο, με τις διακοπές και μακριά από τα άγχη της δουλειάς, ο οργανισμός αλλάζει την καθημερινότητά του και χαλαρώνει χωρίς να περιμένει το πρωί το ξυπνητήρι. Ύπνος στις διακοπές σημαίνει ύπνος χωρίς άγχος, θόρυβο και καταναγκαστικό πρωινό ξύπνημα με κατεβατό εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων. Όταν κοιμόμαστε καλά σε όποιο μέρος της γης και να βρισκόμαστε, ο οργανισμός αποβάλει το άγχος και δεν το σωματοποιεί συνεπώς ψυχοσωματικά συμπτώματα όπως ημικρανίες, γαστρεντερικά συμπτώματα, αίσθημα κόπωσης κλπ.

   3. Βελτίωση του αναπνευστικού και αύξηση της ενέργειας
   Η κίνηση, η δραστηριότητες που μας ευχαριστούν κολύμπι, ποδήλατο, περπάτημα, το να ήμαστε κοντά στην φύση μας βοηθάει στην φυσική μας κατάσταση, βελτιώνει το καρδιο-αναπνευστικό μας σύστημα με αποτέλεσμα να έχουμε περισσότερη ενέργεια και διάθεση να κάνουμε πράγματα. Μονοήμερες αποδράσεις είναι μια καλή λύση για να έχουμε όλα αυτά τα οφέλη και … από το σπίτι μας! Τα ενδιαφέροντα μας που έχουν αερόβια κίνηση αυξάνουν την έκκριση των ορμονών της χαράς και της θετικής διάθεσης, της σεροτονίνης και της ενδορφίνης με αποτέλεσμα να γινόμαστε πιο χαρούμενοι!

   4. Έλεγχος του σωματικού βάρους
   Το άγχος παχαίνει. Λογικότατο, αν σκεφτεί κανείς ότι ο μέσος άνθρωπος αφιερώνει 8-10 ώρες καθηλωμένος σε μία καρέκλα, μπροστά από έναν υπολογιστή ή σε άλλη καθιστική εργασία, την ίδια ώρα που μάλλον θα μπορούσε να τρέξει προς οποιαδήποτε κατεύθυνση. Και δεν εννοούμε προς το σπίτι, γιατί εκεί αρχίζει η… δεύτερη βάρδια «καθιστικής» περιπέτειας μπροστά από την τηλεόραση ή πάλι τον υπολογιστή. Και όλο αυτό, φυσικά, συνοδεύεται από τα αντίστοιχα snacks, που κάνουν τη λαιμαργία να μοιάζει ο ιδανικός μας «σύντροφος». Αντίθετα στις διακοπές, οι όποιες δραστηριότητες γίνονται εκτός κλειστού χώρου, άρα καίμε θερμίδες και παράλληλα δεν σκεφτόμαστε το φαγητό, καθώς προφανώς υπάρχουν άλλα πράγματα να κάνουμε.

   5. Βελτίωση της... νοημοσύνης
   Κι όμως είναι αλήθεια, οι διακοπές μπορούν να μας κάνουν εξυπνότερους. Το «αιώνιο» στρες και άγχος της δουλειάς που κουβαλάμε όλο τον χρόνο στους ώμους μας, μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις στην ικανότητά μας να παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Η ξεκούραση των διακοπών, διώχνοντας μακριά το άγχος, κάνει τις ικανότητές μας να αναδιοργανωθούν, να χτυπήσουν πάλι «κόκκινο» και να πάρουμε τελικά τις σωστές αποφάσεις για εμάς και τους γύρω μας.

   6. Μικρές απολαύσεις
   Το να έχουμε χρόνο για τον εαυτό μας είναι πολυτέλεια. Η σημαντικότερη έννοια των διακοπών είναι να κάνω στον εαυτό μου το δώρο του χρόνου. Να σταματήσω να κάνω πράγματα που με πιέζουν και να κάνω πράγματα που μ ευχαριστούν. Να διαβάσω ένα βιβλίο , να δω μια ταινία να γελάσω, να δω φίλους που έχω να δω καιρό, να πάω βόλτα στην φύση, να φροντίσω το σώμα μου, να φάω τα αγαπημένα μου φαγητά, να πιω ένα ωραίο κρασί, να φλερτάρω ξανά τον/την σύντροφο σας, να ζωντανέψετε τον ερωτισμό στην σχέση σας επενδύοντας χρόνο και συναίσθημα. Φτάνουν δύο ώρες λένε οι ειδικοί από αυτές τις μικρές απολαύσεις και δραστηριότητες για να βελτιωθεί το ανοσοποιητικό μας και να νιώσουμε ευεξία. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά από δύο βδομάδες διακοπών μειώνεται κατά 30% η πιθανότητα ν’ αρρωστήσει κανείς μέσα στο χειμώνα!

   7. Η σωτηρία της πνευματικής υγείας
   Όταν περιμένει κάποιος κάτι στη ζωή του, αυτόματα βλέπει τα πράγματα γύρω του λιγότερο αρνητικά. Είτε αυτό είναι μία παραλία είτε ένας περίπατος, είτε πάλι ο ύπνος, που αναφέραμε πριν, τα επίπεδα της ευτυχίας αυξάνονται κάθε φορά, που σκεφτόμαστε τις διακοπές μας. Τα μελλοντικά σχέδια και οι αναμνήσεις παλαιότερων διακοπών αυτόματα μας κάνουν πιο ευτυχισμένους και περισσότερο αισιόδοξους.

   Πηγή: noikokyra.gr

   Γίνε το κελεπούρι που κάθε άντρας θέλει

   <b>Όχι πια γκρίνια, όχι τσακωμοί σε θάλασσες και ακτές:</b> Αν πρέπει να είστε ζευγάρι και να το ξανασκέφτεται το σφάλμα που έκανε κάθε μέρα (ακόμα κι αν έχεις δίκιο σε πολλές από τις γκρίνιες που κάΑυτά τα παλιακά, τα ''πρέπει να τα κάνω όλα και να συμφέρω'' για να θεωρούμαι τέλεια σύντροφος, να τα ξεχάσεις. Ζούμε σε μια εποχή που και οι ανάγκες σου και τα θέλω του έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με παλαιότερα χρόνια και το να είσαι καλή νοικοκυρά, δούλα και κυρά, δεν θα σε κάνει ιδανική σύντροφος. Για να γίνεις κελεπούρι, πρέπει να διαθέτεις τα εξής:
   Όχι πια γκρίνια, όχι τσακωμοί σε θάλασσες και ακτές:

   Αν πρέπει να είστε ζευγάρι και να το ξανασκέφτεται το σφάλμα που έκανε κάθε μέρα (ακόμα κι αν έχεις δίκιο σε πολλές από τις γκρίνιες που κάνεις), κελεπούρι δεν θα σε θεωρήσει. Αντίθετα, το παράπονο ή στεναχώρια, το συννεφιασμένο προσωπάκι σου μπορεί να κερδίσει όλες τις μάχες μαζί.

   Με άλλα λόγια, πολλά πράγματα θα στην σπάνε, λαϊκιστή, ειδικά στην αρχή του δεσμού που κονταροχτυπιούνται τα εγώ σας αλλά οι καυγάδες μόνο κακό μπορούν να σας κάνουν. Άσε τις μετωπικές συγκρούσεις κατά μέρους και ρίξτο στα θλιμμένα ματάκια.

   Εκείνος, που έχει συνηθίσει να σφάζεται με τις σχέσεις του στα μαρμαρένια αλώνια, θα εκτιμήσει τη στεναχώρια σου. Το να το παίζεις κουλ και άνετη (ενώ δεν είσαι) δεν αποτελεί επιλογή. Όταν θα θελήσεις να κάνεις καυγά και παράπονο, θα θυμηθείς την ρήση: ''το παιδάκι σου, το σκυλάκι σου και το αγοράκι σου, όπως το μάθεις''. Γιατί πως να του εξηγήσεις κατόπιν εορτής, πως ούτε άνετη είσαι, ούτε ο χαρακτήρας σου εκτιμά πως δεν θέλει να σε αγγίζει μπροστά σε φίλους και γνωστούς.


   <b>Κάνε και κανένα τσαλιμάκι:</b> Με άλλα λόγια: να είσαι ο εαυτός σου και να μην παίζεις παιχνιδάκια για να τον κερδίσεις αλλά αντί για παιχνιδάκια, κάνε τσαλιμάκια. Ποιού τύπου θα πεις; Για παράδειΚάνε και κανένα τσαλιμάκι:

   Με άλλα λόγια: να είσαι ο εαυτός σου και να μην παίζεις παιχνιδάκια για να τον κερδίσεις αλλά αντί για παιχνιδάκια, κάνε τσαλιμάκια. Ποιού τύπου θα πεις; Για παράδειγμα, αν δεις πως εσύ είσαι πάντα η δεύτερη ή τρίτη προτεραιότητα μετά τους φίλους, το ποδόσφαιρο, τη δουλειά κλπ, αντάμειψέ τον με το ίδιο νόμισμα.

   Μην πεις ψέματα για παράδειγμα ότι θα βγεις αλλά μείνεις κλεισμένη μέσα αλλά αντίθετα βγες, πέρνα πραγματικά καλά και θα δεις πως θα ανταριάσει όταν θα του διηγείσαι όλες τις εμπειρίες της μπαρότσαρκας.
   <b>Νορμάλ προφίλ στο Facebook: </b> Ας το παραδεχτούμε. Να σου ζητήσει τηλέφωνο είναι πιο δύσκολο από το να τσεκάρει το προφίλ σου στο Facebook. Αν θες να έχεις μια πιθανότητα καλής σχέσης μαζί του,

   Νορμάλ προφίλ στο Facebook:

   Ας το παραδεχτούμε. Να σου ζητήσει τηλέφωνο είναι πιο δύσκολο από το να τσεκάρει το προφίλ σου στο Facebook. Αν θες να έχεις μια πιθανότητα καλής σχέσης μαζί του, φρόντισε το προφίλ σου να είναι νορμάλ. Πως να σε δει σοβαρά, σε ρωτώ, όταν όλες οι φωτογραφίες σου είναι από θάλασσα με την κεντρική, να είναι απλόχερη η πίσω όψη σου με μπραζίλιαν από καλοκαιρινές διακοπούλες.

   Το δε προφίλ σου, ανοιχτό με ανακοινώσεις σχέσεων και χωρισμού με διαφορετικά πάντα άτομα να πηγαινοέρχονται. Καλά είναι τα κοινωνικά δίκτυα, αλλά διεκδίκησε ένα κανονικό ραντεβού, στο οποίο δεν χρειάζεται να κάνεις check- in.
   <b>Να γουστάρεις εσένα πάνω απ' όλα:</b> Λούλα παντόφλα, λούλα φαγητό: είναι φράσεις που άκουγες σε άλλες δεκαετίες από τα αρσενικά. Πλέον, η μαγειρική είναι σπορ υπερεκτιμημένο (μπορείς να του προσφ

   Να γουστάρεις εσένα πάνω απ' όλα:

   Λούλα παντόφλα, λούλα φαγητό: είναι φράσεις που άκουγες σε άλλες δεκαετίες από τα αρσενικά. Πλέον, η μαγειρική είναι σπορ υπερεκτιμημένο (μπορείς να του προσφέρεις τον έρωτα που περνάει από το στομάχι και με ένα ωραιότατο καλοψημένο τοστ) ενώ το να μην δουλεύεις ή να μην έχεις φίλες και τη δική σου ζωή, δεν αποτελεί προσόν αλλά μειονέκτημα (ό,τι κι αν λέει, θέλει να είσαι ανεξάρτητη).

   Σε αυτή τη βαθύτερη σχέση που θέλεις να βλέπει πως έχεις με εσένα, εκτός από το πνεύμα, υπάρχει και το σώμα. Γίνε κορμάρα αγάπη μου, στο μέτρο που σου αρέσει, στο μέτρο του δυνατού. Με άλλα λόγια, μπορεί τα γονίδια σου ν αντιστέκονται στο να αποκτήσεις τους γλουτούς της Ριάνα αλλά δικαιολογίες του τύπου δεν προλαβαίνω να γυμναστώ γιατί σε υπηρετώ όλη μέρα, δεν θα κάνουν το αυτάκι του να ιδρώσει και να εκτιμήσει την προσπάθειά σου. Γυναίκα θέλει, όχι δούλα, δεν είναι ο Σουλειμάν ο Μεγαλοπρεπής.
   <b>Σεξουάλα αγάπη μου!</b> Μπορεί σε παλαιότερες εποχές το βασικό προσόν μια γυναίκας να ήταν η παρθενία της, αλλά στις ημέρες μας, οι προγαμιαίες σχέσεις, το σεξ βρε παιδί μου, δίνει και παίρνει. Εί   Σεξουάλα αγάπη μου!

   Μπορεί σε παλαιότερες εποχές το βασικό προσόν μια γυναίκας να ήταν η παρθενία της, αλλά στις ημέρες μας, οι προγαμιαίες σχέσεις, το σεξ βρε παιδί μου, δίνει και παίρνει. Είναι σεβαστό να θέλεις να κρατήσεις την αγνότητά σου και δεν απευθυνόμαστε στην παράγραφο αυτή με εσένα!

   Τώρα για τα υπόλοιπα κορίτσια που έχουν ξεπεράσει το στάδιο αυτό, καλό είναι να επενδύσεις στις σεξουαλικές σου ικανότητες. Γυναίκα κρύα στο κρεβάτι και εκτός κελεπούρι δεν μπορεί να θεωρηθεί. Στην αρχή θα πιστέψει πως απλά κάνεις τη δύσκολη. Στο τέλος, θα βρει παρηγοριά, σε άλλες αγκαλιές, πιο θερμές. 

   Πηγή:womenonly.gr

   Απίστευτο λευκό φόρεμα η Κολέτσα! (ΦΩΤΟ)

   Απίστευτο λευκό φόρεμα η Κολέτσα! (ΦΩΤΟ)Τρέλανε κόσμο με τα ρούχα που φόρεσε στην πίστα η Χριστίνα Κολέτσα. Αν αντέχετε, δείτε τις σχετικές φωτογραφίες...
   Η όμορφη τραγουδίστρια δεν κάνει διακοπές και συνεχίζει να... εντυπωσιάζει τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρο που εμφανίζεται.

   Όχι μόνο έχει φωνάρα, αλλά έχει και κορμάρα. Και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες παρακάτω, δεν το κρύβει...

   Πηγή:sportdog.gr

   Πολλαπλά οφέλη από την κατανάλωση ψαριού

   Πολλαπλά οφέλη από την κατανάλωση ψαριούΣυστήνονται σε όσους θέλουν να χάσουν βάρος
   Τα ψάρια αποτελούν μια μεγάλη και ιδιαίτερη διατροφική ομάδα. Σύμφωνα με το πρότυπο της μεσογειακής διατροφής πρέπει να καταναλώνονται 2-3 φορές την εβδομάδα, καθώς αποτελούν εξαίρετες θρεπτικές πηγές και παρέχουν πολλαπλά ευεργετικά οφέλη.

   Τα ψάρια είναι τροφή εύκολη και γρήγορη. Μαγειρεύονται με πολλούς και ποικίλους τρόπους στο φούρνο, στη σχάρα, στο τηγάνι, στον ατμό, στην κατσαρόλα και συνδυάζονται σχεδόν με οτιδήποτε. Το κρέας των ψαριών παρέχει στον οργανισμό πρωτεΐνη, ίδιας ποιότητας με την πρωτεΐνη του κρέατος, ενώ το λίπος που περιέχουν προέρχεται από πολυακόρεστα λιπαρά. Η περιεκτικότητα σε λίπος διαφέρει ανάλογα με το είδος των ψαριών. Έτσι υπάρχουν ψάρια με 1-2% λίπος όπως ο βακαλάος, η γλώσσα και άλλα και με 10-20% λίπος (πέστροφα ή σαρδέλα).

   Το λίπος των ψαριών είναι ωφέλιμο στο ανθρώπινο οργανισμό, όχι μόνο για τις λιποδιαλυτές βιταμίνες A και D που περιέχει, αλλά και για τα απαραίτητα λιπαρά οξέα (ωμέγα-3). Έρευνες δείχνουν συνεχώς, πως η κατανάλωση ψαριών είναι πολύ ευεργετική για τον άνθρωπο. Τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα προστατεύουν από την αθηροσκλήρωση και την θρόμβωση, συμβάλλουν στη μείωση του κινδύνου της στεφανιαίας νόσου και έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες.

   Επίσης εφοδιάζουν τον οργανισμό με πληθώρα μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως το ασβέστιο, το νάτριο, το κάλιο, ο φώσφορος, ο χαλκός, ο σίδηρος, το μαγνήσιο και το ιώδιο.

   Καλό είναι να αποφεύγετε τα ιδιαίτερα μεγάλα ψάρια, όπως ο ξιφίας, γιατί μπορεί να περιέχουν αρκετό υδράργυρο, που συσσωρεύεται στη σάρκα τους. Προτιμήστε μικρότερα ψάρια. Θα τα βρείτε το ίδιο θρεπτικά και νόστιμα.

   Πολλοί είναι εκείνοι που αποφεύγουν την κατανάλωση ψαριών, σκεπτόμενοι ότι είναι ένα φαγητό που μπορεί να μας παιδέψει, αφού χρειάζεται να το καθαρίσεις για να το φας. Αλλά ακόμα και σε αυτές τις περιπτώσεις, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις, όπως ο τόνος, ο σολομός, τα μικρά ψάρια όπως ο γαύρος, η αθερίνα, το μαριδάκι κλπ. και τα πολύ μεγάλα, όπως το φαγκρί, που δεν χρειάζονται καθάρισμα. Μην αφήνετε το ψάρι έξω από το διατροφικό σας πλάνο.

   Καλό είναι τα ψάρια να καταναλώνονται όσο το δυνατόν πιο φρέσκα, για να μην υπάρχει υποβάθμιση των θρεπτικών συστατικών τους. Μπορείτε να ξεχωρίσετε τα φρέσκα ψάρια, από τα κόκκινα βράγχια τους, τη χαρακτηριστική οσμή της θάλασσας και το σκληρό και άκαμπτο σώμα τους. Στα φρέσκα ψάρια, τα λέπια καθαρίζονται δύσκολα, ενώ τα μάτια τους είναι καθαρά (όχι θολά) και εξέχουν προς τα έξω.

   Παρά την πλούσια διατροφική τους σύσταση, είναι φτωχά σε χοληστερίνη, κορεσμένα λιπαρά και θερμίδες και συστήνονται στα άτομα που θέλουν να χάσουν ή να διατηρήσουν το βάρος τους. Σε αυτές τις περιπτώσεις, καλό είναι να καταναλώνονται ψητά και όχι τηγανητά.

   Στα λιγότερο λιπαρά ψάρια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλών ειδών μυρωδικά και καρυκεύματα κατά το μαγείρεμα, για να ενισχύσετε τη γευστικότητα τους: ρίγανη, χυμό λεμονιού, βασιλικό, δεντρολίβανο κ.ά.

   Ενώ είναι τροφές εύκολες στο συνδυασμό τους, καταναλώνονται το ίδιο ευχάριστα με ρύζι, πατάτες, σαλάτες, ζυμαρικά κ.ά. παρέχοντας ένα πλούσιο θρεπτικό πιάτο, γεμάτο ενέργεια.

   Αποτελούν εξαιρετική τροφή για γυναίκες που θηλάζουν ή βρίσκονται σε κατάσταση εγκυμοσύνης, καθώς τα λιπαρά οξέα που περιέχουν, βοηθούν στην ανάπτυξη των εγκεφαλικών κυττάρων.

   Πηγή: mednutrition.gr

   Angelyne: Αυτή είναι η 70χρονη Barbie του Hollywood! (PHOTO)


   Angelyne: Αυτή είναι η 70χρονη Barbie του Hollywood! (PHOTO)Η γυναίκα θρύλος και η ροζ μασκότ της πόλης!
   Κάθε περιοχή έχει το δικό της αξιοθέατο ή κάποιον ιδιαίτερο κάτοικο που είναι σαν τη μασκότ της περιοχής. Η Angelyne είναι η αγαπημένη Barbie του Hollywood εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Η ξανθιά περσόνα είναι τραγουδίστρια, μοντέλο, ηθοποιός και γενικά λίγο από όλα, όμως ο λόγος που έγινε διάσημη -γιατί δεν υπάρχει κανένας που να μην την γνωρίζει στο L.A- είναι επειδή η ίδια διαφήμιζε τον εαυτό της με γιγαντοαφίσες σε όλη την πόλη.
   Η Angelyne στην πραγματικότητα είναι η πρωτοπόρος του δόγματος "διάσημος χωρίς λόγο" και τα κατάφερε σε μια πόλη που όλοι αγωνίζονται για λίγα λεπτά διασημότητας. Η πραγματική ηλικία της αγνοείται, μια και εκείνη αποφεύγει να δώσει περισσότερες πληροφορίες, όμως με βάση πρόχειρους υπολογισμούς από τι πρώτες αφίσες που κυκλοφόρησαν στην πόλη τη δεκαετία του 80, πλησιάζει τα 70, αν δεν τα έχει περάσει προ πολλού.
   Δεν αποχωρίζεται ποτέ το αυτοκίνητό της, μια ροζ Corvette και γενικά δεν φοράει τίποτε άλλο από ροζ. Η Angelyne μπορεί να είναι λίγο παράξενη, αλλά είναι το αγαπημένο trademark του Los Angeles.
   Πηγή:queen.gr

   Η γιόγκα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας

   Η γιόγκα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σαςΠολλαπλά τα οφέλη της άσκησης
   Η γιόγκα είναι μια αρχαία επιστήμη, που πλέον αναγνωρίζεται και από τη σύγχρονη δυτική ιατρική.
   Αποτελείται από μια σειρά από πρακτικές που βοηθούν τον άνθρωπο να μετέλθει σε μια περισσότερο αρμονική και ισορροπημένη κατάσταση ύπαρξης.

   Αυτές οι πρακτικές είναι ασκήσεις ή στάσεις, αναπνοές, διαλογισμός, μελέτη αρχαίων θεωριών, εφαρμογή των αρχών της γιόγκα και παρατήρηση του εαυτού στην καθημερινότητα.

   Σε όλο τον κόσμο, οι άνθρωποι ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής και θρησκείας κάνουν γιόγκα για να νιώσουν χαρά, ελευθερία και αγάπη. Για να αντιμετωπίσουν συγκεκριμένα προβλήματα-στρες, κατάθλιψη, πόνος στη μέση, αναπνευστικά προβλήματα, προβλήματα πεπτικού ή νευρικού συστήματος.

   Πολλοί βέβαια καταφεύγουν στη γιόγκα, επειδή διαπιστώνουν όχι μόνο γενικότερη βελτίωση της υγείας τους, αλλά και ριζική αλλαγή της γενικής διάθεσης και στάσης απέναντι στον κόσμο και τα πράγματα. Κάποιοι μάλιστα, μέσα από την πρακτική γιόγκα, ανακαλύπτουν ένα νέο νόημα στη ζωή τους.

   Αυτό συμβαίνει επειδή η γιόγκα είναι μια μέθοδος εσωτερικής εξερεύνησης, η οποία αναγνωρίζει την αλληλεξάρτηση του σώματος με το νου, και επιφέρει αρμονία σε όλες τις ανθρώπινες υποστάσεις, στη σωματική, τη διανοητική-συναισθηματική, την πνευματική. Ας δούμε όμως αναλυτικότερα μερικά από τα ψυχολογικά-διανοητικά-συναισθηματικά οφέλη που μπορεί να βιώσετε με τη συχνή και τακτική πρακτική γιόγκα:

   • Μείωση του άγχους

   • Βελτίωση της συγκέντρωσης και της μνήμης

   • Καταπολέμηση της κατάθλιψης

   • Βελτίωση της διάθεσης

   • Εύκολος και πιο ξεκούραστος ύπνος

   • Διαχείριση θυμού

   • Μείωση εριστικότητας

   • Γενική αίσθηση χαράς, ευγνωμοσύνης και ευεξίας

   Σε σωματικό και βιολογικό επίπεδο υπάρχουν επίσης πολλά οφέλη που σύμφωνα με τους ειδικούς στη γιόγκα μπορεί να βιώσετε με τη συχνή και τακτική πρακτική:

   • Αύξηση μυοσκελετικής ευλυγισίας και του εύρους κινήσεων των αρθρώσεων.

   • Βελτιωμένη στάση του σώματος και της σπονδυλικής στήλης.

   • Καλύτερος συγχρονισμός μεταξύ διαφόρων μερών του σώματος.

   • Αύξηση της ζωτικής ενέργειας

   • Μείωση ή και απαλλαγή από διάφορους σωματικούς πόνους, όπως της μέσης, του αυχένα, των καρπών κλπ.

   • Εξισορρόπηση ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου

   • Βελτίωση της λειτουργίας της καρδιάς

   • Μείωση της αρτηριακής πίεσης

   • Εξισορρόπηση του ορμονικού συστήματος

   • Βελτίωση λειτουργίας αναπνευστικού συστήματος

   • Σταθεροποίηση του αυτόνομου νευρικού συστήματος

   • Ενίσχυση του οργανισμού απέναντι σε νευρολογικές και αυτοάνοσες ασθένειες (σκλήρυνση κατά πλάκας κλπ.)

   • Βελτίωση των εκκρίσεων

   • Μείωση κατακράτησης τοξίνων στο σώμα

   • Ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος

   Πηγή: neadiatrofis.gr

   Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη πάει για το επόμενο ΕΣΠΑ


   Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη πάει για το επόμενο ΕΣΠΑΗ μελέτη θα ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, το πιθανότερο μέσα στο 2014, και το έργο θα υλοποιηθεί από το επόμενο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης: Ο λόγος για τη βελτίωση του δρόμου Ριζόμυλος - Πύλος - Μεθώνη, επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του οποίου πρόκειται να γνωμοδοτήσει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στη συνεδρίαση της Δευτέρας.
   Σύμφωνα με τη μελέτη, ο δρόμος Πύλος - Ριζόμυλος που μελετάται από το υπουργείο Υποδομών θα έχει 11 μέτρα πλάτος με καινούργια χάραξη και παρακάμψεις όλων των χωριών. Στα τελευταία 2,5 χιλιόμετρα προς το Ριζόμυλο, όπου θα συναντηθεί με το νέο δρόμο Ριζόμυλος - Καλαμάτα και το δρόμο Ριζόμυλος - Κορώνη, θα είναι 17 μέτρα πλάτος. Στα 11 μέτρα θα είναι η παράκαμψη της Πύλου και στα 7 μέτρα ο δρόμος Πύλος - Μεθώνη.
   Με την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων το υπουργείο αναμένεται να προχωρήσει στη δημοπράτηση της οριστικής μελέτης.
   Σύμφωνα με τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων:
   • Το τμήμα Πύλος - Ριζόμυλος έχει μήκος 25,7 χιλιόμετρα. Στη συντριπτική του πλειοψηφία είναι νέα χάραξη. Παρακάμπτει βόρεια το Χανδρινού και το Σουληνάρι και περνάει μεταξύ Καζάρμας και Χαραυγής. Διέρχεται νότια του Νερόμυλου και της Καρποφόρας σε μεγάλη απόσταση από τον αρχαιολογικό χώρο της περιοχής. Προβλέπει
   12 ισόπεδους και 1 ανισόπεδο κόμβους (με την νεοκατασκευασμένη οδό Γιάλοβας, την ενιαία παράκαμψη Γιάλοβας - Πύλου, με Μπαλοδημέικα και Κυνηγού, με Στενωσιά, Χανδρινού και πηγές Κουμπέ, Σουληνάρι, Μεσοπόταμο, Καζάρμα και Χαραυγή, Νερόμυλο, 3 ισόπεδους και 1 ανισόπεδο για σύνδεση με το Ριζόμυλος - Κορώνη, το νέο δρόμο Ριζόμυλος - Καλαμάτα, τον υφιστάμενο δρόμο και το τοπικό οδικό δίκτυο.
   • Πύλος - Μεθώνη, 7,9 χιλιόμετρα. Πρόκειται για βελτίωση του υφιστάμενου δρόμου, με πλάτος 7 μέτρα και 3 ισόπεδους κόμβους (προς Μεσοχώρι, Καινούργιο Χωριό - Βαράκες και Φοινικούντα).
   - Παράκαμψη Πύλου. Προβλέπεται πλάτος 11 μέτρα με 2 ισόπεδους κόμβους (σύνδεση με την πόλη της Πύλου και το Κυνηγού και ο δεύτερος με την υφιστάμενη εθνική οδό μετά την Πύλο προς Μεθώνη).

   ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ - ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ
   Το Τμήμα Περιβάλλοντος της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας στις παρατηρήσεις που καταθέτει, επισημαίνει πως πρέπει:
   «• Να πραγματοποιηθεί κατάλληλος επανασχεδιασμός του ισόπεδου κόμβου προς Καζάρμα και Χαραυγή, ώστε να υπάρξει ασφαλής και κατάλληλη σύνδεση που θα εξυπηρετήσει και τους χρήστες του νέου οδικού άξονα που κινούνται από και προς Χώρα, Γαργαλιάνους κ.λπ. (10η επαρχιακή οδός). Ο προτεινόμενος κόμβος κρίνεται ανεπαρκής, καθώς η κίνηση από και προς την 10η επαρχιακή θα πραγματοποιείται μέσω της υφιστάμενης οδού που ενώνει τη Χαραυγή με την Καζάρμα και τον υφιστάμενο εθνικό δρόμο.
   • Να επεκταθεί η διαμόρφωση - βελτίωση της κάθετης οδού που προβλέπεται στον ισόπεδο κόμβο προς Χανδρινού και πηγές Κουμπέ.
   • Να εξεταστεί η μετατόπιση και ο επανασχεδιασμός του δεύτερου ισόπεδου κόμβου της παράκαμψης Πύλου από την προτεινόμενη θέση (εντός της κοίτης του ρέματος), νοτιότερα, στη συμβολή της προτεινόμενης χάραξης με την υφιστάμενη εθνική οδό».

   Πηγή:eleftheriaonline.gr

   Ο άντρας πρέπει να πληρώνει παντού και πάντα

   Είναι μία φράση που μπορεί να την έχεις ακούσει από διαφορετικά χείλη. Από του πατέρα σου ενδεχομένως αν ήταν κιμπάρης ο άνθρωπος και έβγαζε το πορτοφόλι σε κάθε περίπτωση. Από τις φίλες σου που έχουν καλομάθει από τους άντρες της ζωής τους. Ακόμα κι από την κοπέλα σου η οποία ελπίζει να μην σπαταλήσει σεντ σε αυτή τη σχέση.
   Ξέχνα όσα ήξερες. Η φράση αυτή είναι τόσο παλιομοδίτικη όσο και η αντίληψη που την συνοδεύει. Προφανώς και δεν πρέπει να φτάσεις στο αντίθετο άκρο αλλά πρέπει λίγο να βρεις το δικό σου μέτρο στο κάθε πότε θα κερνάς.
   Για να βρεις αυτό το μέτρο ζητήσαμε τη βοήθεια της συντακτικής ομάδας τουCosmo.gr. Είπαμε στην Έλενα, τις Ιωάννες, την Εύη και την Νίκη αυτή τη φράση και τους ζητήσαμε να την σχολιάσουν.
   Ιδού τι μας απάντησαν:


   Να πληρώνει αλλά στην αρχή θέλει η Ιωάννα Μαμάη

   Ανήκω στην κατηγορία των γυναικών που θέλει ο άνδρας δίπλα της να είναι επιτυχημένος. Να έχει κάνει πράγματα στη ζωή του. Να τον θαυμάζει. Και να μην επαναπαύεται στα λεφτά των γονιών του, του τζόκερ, της κληρονομιάς από μια ξεχασμένη θεία. Θα με χαλάσει απίστευτα αν στα πρώτα ραντεβού δεν πληρώσει. Ειδικά αν γίνει στο πρώτο, μετά δεν έχει δεύτερο ραντεβού. Και αυτό γιατί δείχνει ότι δεν με υπολογίζει, ότι δεν έχει τρόπους, είναι παρτάκιας και φραγκοφονιάς. Και φραγκοφονιάς ίσον γκρίνια. Και γκρίνια ίσον μιζέρια. Αλήθεια, μέσα σε μια μίζερη περίοδο που περνάμε, ποιος θα ήθελε να έχει δίπλα του έναν μίζερο φίλο/σχέση; Τουλάχιστον όχι εγώ.

   Να μην προσβάλλεται αν η κοπέλα επιμένει να πληρώσει λέει η Εύη Χουρσανίδη

   ΟΚ, ναι, θέλουμε ισότητα και να μην νιώθουμε “υπό” και τα γνωστά, αλλά σε κάποια πράγματα όσο “αντράκια” κι αν το παίζουμε, κατά βάθος παραμένουμε παραδοσιακές. Άσε που εγώ μεγάλωσα στην Κρήτη, όπου κανένας άντρας δεν σ' αφήνει να αγγίξεις πορτοφόλι, ανεξάρτητα από το αν είναι γκόμενός σου, φίλος σου, ή δευτεροξάδελφος σου. Βέβαια, οι εποχές είναι δύσκολες, κανείς δεν είναι άνετος οικονομικά οπότε για να λειτουργεί καλύτερα ένα ζευγάρι του σήμερα, καλό είναι να λείπουν οι περηφάνιες και να δέχεται ο άντρας να πληρώνει και η κοπέλα (ακόμα και πιο συχνά από όσο “πρέπει”). Διαφορετικά θα καταλήξουν κάθε βράδυ να παρακολουθούν από τον καναπέ την πολύ ενδιαφέρουσα ζωή κάποιου άλλου. That said, αν δεν πληρώσει στο πρώτο ραντεβού, έχει φάει Χ, σόρι.

   Η Ιωάννα Παχούλη θέλει τον άντρα να κερνάει, αλλά όποτε το θέλει πραγματικά
   "Έχω πληρώσει ήδη, φεύγουμε;". Στα πρώτα ραντεβού, δε λέω, είναι ωραίο να ακούς από τον φίλο σου ότι έχει φροντίσει να πληρώσει τον λογαριασμό όσο εσύ φρεσκαριζόσουν στο μπάνιο, αλλά από εκεί και πέρα, το πράγμα αρχίζει να περιπλέκεται. Τι να το κάνεις το κέρασμα όταν γίνεται απλά επειδή έτσι είθισται; Επειδή ο κανόνας που έχει φτιαχτεί (μάλλον από τις ωφελημένες κυρίες της υπόθεσης) θέλει τον άντρα να πληρώνει σε κάθε έξοδο; Ξέχνα τους κανόνες. Προσωπικά, με ευχαριστεί πολύ περισσότερο να με κερνάει ο φίλος μου τις μέρες που απλά έτσι του' ρθε -από ένα παγωτό που θα κρατάει στο χέρι την ώρα που έχουμε δώσει ραντεβού, μέχρι ένα δείπνο σε ένα όμορφο εστιατόριο- και όχι επειδή “πρέπει” να το κάνει. Εξάλλου, το αν είναι ποιοτική μια σχέση, στην τελική, δεν έχει καμία σχέση με το ποιος είναι αυτός που βάζει συχνότερα το χέρι στην τσέπη.

   “Θα ήθελε” να πληρώνει τα πάντα η Έλενα Μπουζαλά (ο άντρας)

   Ωωω, γιατί να κρυβόμαστε; Όλες οι γυναίκες θέλουν έναν άντρα πρίγκιπα. Ακόμα κι αν αυτός ο πρίγκιπας ή βασιλιάς είναι φτωχός. Δεν ξέρω καμία γυναίκα που να μην εργάζεται και να συνεργάζεται με τον σύντροφό της στην επιχείρηση οικογένεια – σπίτι. Ξέρω πολλές νέες κοπέλες που νομίζουν ότι όταν βγουν με κάποιον ραντεβού θέλουν να πληρώσουν εκείνες για να δείξουν ότι μπορούν. Ξέρω πολλές ακόμα που λένε “είσαι πολύ ζώο που έβγαλες το πορτοφόλι να πληρώσεις”. Αν βγω πρώτο ραντεβού με κάποιον και μου πει να μοιραστούμε στο κρασί, θα το πληρώσω ολόκληρο, αν ο γκόμενός μου, μού ζητήσει δανεικά θα του τα δώσω. Θα ήθελα να είμαι πάντα εκείνο το αδύναμο πλάσμα που μου λένε ό,τι λέει η φύση μου και τα χρήματα να είναι το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί από την στιγμή που στέκεται δίπλα μου το δυνατό στοιχείο της φύσης. Ο άντρας ντε!

   Ας κεράσει όταν θέλει να κεράσει το κορίτσι, τραγουδά η Νίκη Χάγια

   Εντάξει, μεταξύ μας είμαστε ας πούμε και την αλήθεια. Ωραίο να σε κερνάει ο άλλος (κυρίως στα πρώτα ραντεβού, που θέλει να σε ψήσει), αλλά το πολύ το κυρ ελέησον το βαριέται και ο παπάς. Προσωπική μου άποψη βέβαια, αλλά το να πληρώνει συνέχεια ο άλλος όπως και να το κάνουμε σε κάνει να νιώθεις σαν αξεσουάρ. Δεν είσαι δηλαδή το main outfit. Είσαι βρε παιδί μου η τσάντα. Όπως ένας άντρας θέλει να δείξει ότι μπορείς να στηρίζεσαι πάνω του έτσι και μία γυναίκα (εντάξει όχι κι όλες) έχει ανάγκη να πει με τον δικό της τρόπο πως είναι ανεξάρτητη και αν θέλει να σε βγάλει έξω και να σου κάνει το τραπέζι μπορεί. Άσε που αυτή η αλλαγή ρόλων είναι και λίγο σέξι. Προσοχή όμως δεν χρειάζεται αυτό να γίνει και ο κανόνας. Έτσι; Ααααα όλα κι όλα.


   Πηγή:oneman.gr

   Η απίστευτη φωτογραφία της Έλενας, που... καθηλώνει! (ΦΩΤΟ)

   Η απίστευτη φωτογραφία της Έλενας, που... καθηλώνει! (ΦΩΤΟ)Τι πόσταρε πάλι αυτό το κορίτσι στα social media...
   Η απίστευτη φωτογραφία της Έλενας, που... καθηλώνει! (ΦΩΤΟ)
   Πηγή:sportdog.gr

   Τι μπορεί να κρύβει ο πόνος στο στήθος


   Μην αμελείς τους πόνους στο στήθος.Συμβαίνει συχνά να νιώθεις πόνο στο στήθος.
    Η αντίδρασή σου: άλλοτε πανικός –"τώρα το παθαίνω το καρδιακό"– κι άλλες φορές απλή ανησυχία – "περιμένω περίοδο". Όμως, τι μπορεί να κρύβει αυτός ο πόνος; Πότε είναι αθώος και πότε χρειάζεται επείγουσα διερεύνηση;Συμβαίνει συχνά να νιώθεις πόνο στο στήθος. Η αντίδρασή σου: άλλοτε πανικός –"τώρα το παθαίνω το καρδιακό"– κι άλλες φορές απλή ανησυχία – "περιμένω περίοδο". Όμως, τι μπορεί να κρύβει αυτός ο πόνος; Πότε είναι αθώος και πότε χρειάζεται επείγουσα διερεύνηση;

   Αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας φύσης το στήθος, είναι φυσικό να μας ανησυχεί κάθε φορά που εμφανίζεται κάποια ενόχληση. Ωστόσο, τις περισσότερες φορές ο πόνος οφείλεται σε αιτίες μέσα στο μαστό (φλεγμονή, τραυματισμός, κύστη) ή έξω από αυτόν (αρθροπάθεια του ώμου, μεσοπλεύριος νευραλγία, αυχενικό σύνδρομο) και δεν κρύβει κάτι το ανησυχητικό. Οι μαστοί, επίσης, πονούν πριν ή κατά την περίοδο, επειδή επηρεάζονται από το μηνιαίο ορμονικό κύκλο. Υπάρχουν, όμως, και περιπτώσεις που ο έντονος και ξαφνικός πόνος στο στήθος αποτελεί σημάδι ανησυχίας. Ιδού, λοιπόν, όλα όσα πρέπει να ξέρετε.

   Ινοκυστική μαστοπάθεια: τι είναι αυτό;
   Μήπως ψηλαφώντας το στήθος σου ανακάλυψες λίγα ή πολλά μικρά ευκίνητα ογκίδια, τα οποία γίνονται ιδιαίτερα επώδυνα λίγο πριν από την περίοδο; Πρόκειται για ινοκυστική μαστοπάθεια, μια πολύ συνηθισμένη καλοήθη κατάσταση των μαστών.

   Τι μπορεί να φταίει: "Η ινοκυστική μαστοπάθεια", επισημαίνει ο δρ Γιάννης Φύσσας, γενικός χειρουργός και μαστολόγος, "συνδέεται με τις γυναικείες ορμόνες. Δηλαδή, η έντονη μηνιαία ορμονική δραστηριότητα επηρεάζει και τους μαστούς, οι οποίοι κάθε μήνα υπερτρέφονται ελαφρά πριν από την περίοδο και ηρεμούν μετά. Έτσι, μετά την έμμηνο ρύση δεν παρατηρείται πόνος και οι μάζες (τα μικρά ογκίδια και κύστεις που περιέχονται στο μαστό) δύσκολα ψηλαφίζονται. Τέλος, οι διατροφικές συνήθειες (πρόσληψη μεγάλης ποσότητας καφεΐνης και λιπαρών τροφών) φαίνεται να επηρεάζουν την εμφάνισή της".

   Τι να κάνεις: "Το πρόβλημα συνήθως λύνεται μόνο του μετά την εμμηνόπαυση. Ωστόσο, για να περιορίσεις τις ενοχλήσεις, καλό είναι τις τελευταίες ημέρες του κύκλου να αποφεύγεις καφεϊνούχα και ανθρακούχα ροφήματα και τις τροφές που ευνοούν την κατακράτηση υγρών. Αν χρειαστεί, ο γιατρός μπορεί να σου χορηγήσει κάποια θεραπευτική αγωγή».

   Γιατί πονάω ανάμεσα στις περιόδους;
   Μια συνηθισμένη αιτία που προκαλεί πόνο είναι η μείωση της παραγωγής της προγεστερόνης, ορμόνης που ασκεί προστατευτική δράση στο γυναικείο οργανισμό. Η έλλειψη της προγεστερόνης, όμως, συμβάλλει στην απελευθέρωση των οιστρογόνων, τα οποία ευθύνονται για την ευαισθησία που μπορεί να παρουσιάσουν οι μαστοί.

   Τι μπορεί να φταίει: Η εξήγηση του φαινομένου είναι απλή, καθώς πίσω από το μαστό, στο θωρακικό τοίχωμα, υπάρχουν νεύρα τα οποία "χτυπούν" στο στήθος. Πολλές φορές ο πόνος επικεντρώνεται σε ένα σημείο και περιγράφεται σαν «σουβλιά», ενώ άλλες μπορεί να είναι συνεχόμενος, να μειώνεται μετά την περίοδο, αλλά να διατηρείται για κάποιους μήνες. Αν δεν υποχωρεί, θα πρέπει να επισκεφθείς το γιατρό.

   Τι να κάνεις: Εάν είναι ένας πόνος που διαρκεί περίπου 5-14 ημέρες πριν από την περίοδο και εξαφανίζεται μετά την εμφάνισή της, θεωρείται φυσιολογικός. Αν είναι πολύ δυνατός, μπορεί να χορηγηθεί κάποιο αναλγητικό. Ο πόνος στο μαστό που δεν σχετίζεται με την περίοδο σπάνια είναι τόσο δυνατός, ώστε να χρειάζεται φάρμακο, όμως πρέπει να ελέγχεται από το μαστολόγο.

   Το στήθος μου πονάει πολύ και είναι ερεθισμένο. Γιατί;
   Πρόκειται για συμπτώματα μαστίτιδας, μια φλεγμονή που προκαλείται συνήθως από μόλυνση. Στην οξεία φάση της συχνά συνοδεύεται και από αίσθημα κόπωσης, πυρετό ή ρίγη. Μπορεί να παρουσιαστεί σε οποιαδήποτε γυναίκα, αλλά είναι πιο συχνή κατά τους έξι πρώτους μήνες του θηλασμού. Μάλιστα, αποτελεί και τη βασική αιτία για τη διακοπή του .

   Τι μπορεί να φταίει: Η μαστίτιδα συμβαίνει είτε γιατί βακτήρια εισχωρούν στο στήθος διαμέσου μιας πληγωμένης θηλής (από την καταπόνηση του θηλασμού). Πολλές φορές, όμως, η φλεγμονή αυτή μπορεί να οφείλεται και σε ανωμαλίες της θηλής, όπως, π.χ., κάποια εισολκή ("εσοχή") ή ραγάδα, από όπου μπορεί να εισέλθουν παθογόνα μικρόβια. Επίσης, στατιστικά, οι γυναίκες που έπαθαν μια φορά μαστίτιδα είναι πιο επιρρεπείς να ξαναπάθουν στο μέλλον.

   Τι να κάνεις: Η αντιμετώπιση περιλαμβάνει συνήθως τη χορήγηση αντιβιοτικών που καταπολεμούν τα μικρόβια. Επίσης, πρέπει να παρακολουθεις καθημερινά την κατάσταση των μαστών σου, ώστε να προλάβεις τυχόν επιπλοκή (δημιουργία αποστήματος ). Αν η φλεγμονή δεν υποχωρήσει και σχηματιστεί απόστημα, τότε το πιθανότερο είναι να χρειαστεί χειρουργική παρέμβαση.
   Πόνος και σφίξιμο (σαν από μέγγενη)
   Ο έντονος πόνος και το σφίξιμο στο στήθος, που συχνά απλώνεται από το στέρνο προς τους ώμους και το χέρι, καθώς και η δύσπνοια που μπορεί να συνυπάρχει είναι τα κλασικά συμπτώματα εμφράγματος του μυοκαρδίου, τα οποία, μερικές φορές, υποχωρούν, για να εμφανιστούν πάλι δριμύτερα έπειτα από μισή ώρα.

   Τι μπορεί να φταίει: "Στις περισσότερες περιπτώσεις", επισημαίνει o κ. Δημήτρης Κρεμαστινός, καθηγητής Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Ελληνικού Κολεγίου Καρδιολογίας, "το έμφραγμα του μυοκαρδίου προκαλείται λόγω απόφραξης των στεφανιαίων αρτηριών, εξαιτίας της αθηροθρόμβωσης (δημιουργία θρόμβων στο αίμα, συνήθως από ρήξη ή ρωγμή της αθηρωματικής πλάκας). Το αν ο άνθρωπος θα πεθάνει ή θα το ξεπεράσει εξαρτάται από το πόσο μεγάλο κομμάτι του μυοκαρδίου έχει νεκρωθεί".

   Τι να κάνεις: "Εάν νιώσεις οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα συμπτώματα, το καλύτερο είναι να απευθυνθείς στο γιατρό ή στο πλησιέστερο νοσοκομείο χωρίς καθυστέρηση, ακόμα κι όταν αυτά έχουν στο μεταξύ υποχωρήσει. Σε περίπτωση αμφιβολίας (όταν δηλαδή φτάνοντας στο νοσοκομείο το καρδιογράφημα στο οποίο θα υποβληθείτε δεν δείξει με σαφήνεια κάποια βλάβη στην καρδιά), ίσως είναι χρήσιμο να γίνουν μια σειρά ειδικές αιματολογικές εξετάσεις, οι οποίες μαρτυρούν έμμεσα αν υπήρξε όντως έμφραγμα, όπως και τη βαρύτητά του».

   Οξύς πόνος σε ώρα ανάπαυσης
   Εάν ο πόνος στο στήθος κάνει την εμφάνισή του ξαφνικά, π.χ. σε ώρα ανάπαυσης ή κατά τη διάρκεια του ύπνου (κρατά μέχρι και 20 λεπτά), τότε, σύμφωνα με τον κ. Παύλο Τούτουζα, καθηγητή Καρδιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και διευθυντή του Ελληνικού Ιδρύματος Καρδιολογίας, "πρόκειται για στηθάγχη ασταθούς μορφής, που είναι αρκετά σοβαρή, αφού μπορεί να οδηγήσει σε έμφραγμα του μυοκαρδίου. Επίσης, αν ο πόνος στο στήθος εμφανίζεται συστηματικά ύστερα από έντονη σωματική προσπάθεια, κρατά περίπου 3-5΄και αντανακλά στα μπράτσα, στο κάτω σαγόνι (ποτέ στο πάνω) ή στο πίσω μέρος της πλάτης και της σπονδυλικής στήλης, πρόκειται για τη σταθερή στηθάγχη. Η οποία ναι μεν σχετίζεται με τη στεφανιαία νόσο, αλλά δεν είναι βαριάς μορφής".

   Τι μπορεί να φταίει: H στηθάγχη προκαλείται από ισχαιμία (στένωση των στεφανιαίων αρτηριών), η οποία δυσκολεύει τη φυσιολογική ροή αίματος προς την καρδιά, με αποτέλεσμα να είναι ανεπαρκής για να καλύψει τις ανάγκες του μυοκαρδίου σε οξυγόνο.

   Τι να κάνεις: Η επίσκεψη στο γιατρό για τις απαραίτητες εξετάσεις –δοκιμασία κόπωσης και ενδεχομένως στεφανιογραφία– πρέπει να είναι άμεση. Η σταθερή στηθάγχη αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική συντηρητική αγωγή και αλλαγές στη διατροφή (χωρίς λίπη ).
   Nα θυμάσαι

   Ο πόνος στο στήθος τις περισσότερες φορές αποτελεί ένδειξη καλοήθους διόγκωσης μέσα στο μαστό και όχι κακοήθεια. Ακόμα, πόνο μπορεί να προκαλέσουν: η γαστροοισοφαγική παλινδρόμηση, το έλκος του στομάχου ή του δωδεκαδάκτυλου αλλά και οι νευρολογικές, μυοσκελετικές και καρδιαγγειακές παθήσεις.

   Ο πόνος του στήθους που σχετίζεται με το πεπτικό σύστημα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά. Εάν ο πόνος εκδηλώνεται όταν το στομάχι είναι άδειο, τότε πιθανόν να έχει σχέση με έλκος στο στομάχι ή το δωδεκαδάκτυλο. Στις περιπτώσεις που ο πόνος στο στήθος οφείλεται σε μυοσκελετικά προβλήματα, τότε πιθανόν να επιδεινώνεται με την επαφή, την πίεση ή την κίνηση.

   Όχι στο σφιχτό σουτιέν
   Από μεγάλη έρευνα που έκαναν Βρετανοί επιστήμονες προέκυψε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ του στηθόδεσμου και των πόνων του στήθους στο 40% των γυναικών. Οι επιστήμονες το αποδίδουν στη συμπίεση του λεμφικού συστήματος που προκαλείται από το πολύ σφιχτό σουτιέν. Επίσης, οι ίδιοι διαπίστωσαν ότι οι γυναίκες που διανύουν κλιμακτήριο και δεν φορούν στηθόδεσμο παρουσιάζουν κατά 7% μικρότερη συχνότητα κύστεων στο στήθος.

   Παίζεις βόλεϊ Ή μπάσκετ;
   Πρόσφατες έρευνες σε έφηβες αθλήτριες έδειξαν ότι οι πόνοι στο στήθος είναι πολύ συχνοί στα κορίτσια που ασχολούνται συστηματικά με αθλήματα όπως το βόλεϊ ή το μπάσκετ, στα οποία παρατηρείται άναρχη κίνηση του στήθους, όταν δεν υπάρχει η κατάλληλη υποστήριξή του. Επίσης, παρατηρείται ερεθισμός της θηλής σε αθλήματα όπως η ποδηλασία και το τζόγκινγκ, όπου χρησιμοποιούνται πολύ στενές αθλητικές μπλούζες.

   Οι βασικές εξετάσεις για οτιδήποτε παρουσιαστεί στο στήθος
   Bασική και πολύ σημαντική εξέταση είναι η μαστογραφία (ειδική ακτινογραφία του μαστού), η οποία πρέπει να γίνεται για πρώτη φορά μεταξύ 35-40 ετών και μετά την ηλικία των 40 ετών μία φορά κάθε χρόνο. Άλλη εξέταση είναι, επίσης, το υπερηχογράφημα, που χρησιμοποιείται επικουρικά, κυρίως όταν πρόκειται να διαγνωστούν κύστεις του μαστού ή αλλοιώσεις που δεν ψηλαφούνται, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η συγκεκριμένη εξέταση αντικαθιστά τη μαστογραφία.

   Μην ανησυχείς: Σύμφωνα με τις στατιστικές, μόνο το 1% των γυναικών που πάνε στο γιατρό παραπονούμενες για πόνο στο μαστό θα έχουν τελικά καρκίνο και μόνο το 10% με διαγνωσμένο καρκίνο του μαστού αναφέρουν εκ των υστέρων ότι ο όγκος τις πονούσε λίγο. Άρα το 90% των καρκίνων του μαστού δεν προκαλούν την παραμικρή ενόχληση. Όμως μεγαλώνουν ύπουλα, χωρίς κανένα σημάδι. Γι' αυτό και πρέπει να εξετάζεσαι μια φορά το χρόνο από μαστολόγο, όσο καλά κι αν νιώθεις το στήθος σου.

   Πηγή:newsbeast.gr

   ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ! Θυμάστε τη Ρόδη από το "Καφέ της Χαράς"; Πώς είναι σήμερα;;; (PHOTO)

   ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ! Θυμάστε τη Ρόδη από το Οι ήρωες του επιτυχημένου σίριαλ «Καφέ της Χαράς» έχουν μείνει στη μνήμη όλων μας μιας και τους αγαπήσαμε όλους..
   Πώς είναι όμως σήμερα η γλυκιά και στρουμπουλή Ρόδη με τα προξενιά της; Ο λόγος για την ηθοποιό Ευτυχία Φαναριώτη που την υποδυόταν στο σίριαλ του ΑΝΤ1.
   Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε πρεμιέρα θεατρικής παράστασης προ ημερών και είχαμε την ευκαιρία να την δούμε όπως είναι σήμερα, χρόνια μετά την προβολή του σίριαλ.
   Όπως πάντα, η ίδια χαμογελούσε μπροστά στον φακό, χωρίς βέβαια το μακιγιάζ και το hair styling που είχε υιοθετήσει για τις ανάγκες του ρόλου της στο σίριαλ.

   Δείτε την…

   saf
   www.kataskopoi.com

   Πρόβλημα οι μύκητες στα νύχια

   Πρόβλημα οι μύκητες στα νύχιαΠώς θα τους εντοπίσετε
   Τα νύχια όταν έχουν μύκητες, αλλάζουν χρώμα. Είναι χαρακτηριστικό, σύμφωνα με τους δερματολόγους, ότι αλλάζει όψη το νύχι και αρχικά εμφανίζεται ένα λευκό σημάδι το οποίο στη συνέχεια κιτρινίζει ή γίνεται καφέ και μπορεί να εισχωρήσει μέχρι τη ρίζα του νυχιού, με αποτέλεσμα να μην μπορεί αυτό να διατηρηθεί.

   Για εσάς που αναρωτιέστε πού οφείλονται, οι ειδικοί απαντούν ότι ένας βασικός λόγος είναι εάν φοράτε κλειστά παπούτσια το καλοκαίρι, εάν περπατάτε ξυπόλητες σε χώρους όπως αποδυτήρια ή πισίνες.

   Τι μπορείτε να κάνετε
   Πρέπει να πλένετε τα πόδια σας τακτικά με σαπούνι και να τα σκουπίζετε με προσοχή. Να φοράτε γάντια όταν πλένετε πιάτα. Να αλλάζετε τακτικά τις πετσέτες σας και να σταματήσετε να περπατάτε 
   Πηγή:newsbeast.gr

   T-shirts κάθε μέρα, όλη μέρα

   Εννοείται πως μπορείς να ξεκαλοκαιριάσεις φορώντας αποκλειστικά και μόνο t-shirts στις διακοπές σου. Αρκεί να ξέρεις τρόπους να τα συνδυάζεις.

   Disclaimer: προφανώς δεν εννοούμε να αλλάζεις ρούχα 6 φορές τη μέρα, ιδέες σου δίνουμε απλά για να έχεις να παίζεις.

   T-shirt στο πλοίο
   Η πρώτη μέρα των διακοπών πρέπει να σε βρει σε χαλαρό mood και με outfit που να προσαρμόζεται και στον Πειραιά αλλά και στο λιμανάκι του νησιού που θα πρωτοπατήσεις το πόδι σου. Κυρίως, όμως, πρέπει να προσαρμόζεται στις άγνωστες βουλές του air condition του πλοίου, όποτε καλού κακού φόρα μακρύ παντελόνι αντί για βερμούδα και πάρε μαζί σου και ένα ζιπουνάκι για παν ενδεχόμενο.


   T-shirt στην παραλία
   Εδώ είναι πλέον στο φυσικό του περιβάλλον. Το t-shirt κομποζάρει ωραία με το μαγιό και ιδανικά πρέπει να είναι ένα t-shirt αμέριμνο, που δεν παίρνει σοβαρά τον εαυτό του. Τι θα έλεγες για ένα μιξ ποδόσφαιρικης και ποπ κουλούρας; Ολοκλήρωσε το παραθαλάσσιο σύνολο με σαγιονάρες, πετσέτα και καπέλο.


   T-shirt στη βόλτα
   Ήρθε η ώρα για βερμούδα, την αιώνια ερωμένη του t-shirt, τόσο στην cargo με πολλές τσέπες εκδοχή της, όσο και στην βαμβακερή σε διάφορες αποχρώσεις. Είτε η βερμούδα σου έχει έντονο χρώμα είτε είναι η κλασική μπεζ ή χακί, ένα fun μπλουζάκι με μια αξιοπρόσεκτη στάμπα θα προσθέσει ένταση στο σύνολο. Sneakers, loafers, εσπαντρίγιες ή σαγιονάρες ταιριάζουν όλα εξίσου καλά. 
   Τ-shirt στο ποτό
   Το t-shirt φυσικά και μπορεί να βγει βόλτα και τις μικρές ώρες – άλλωστε για casual ποτάκι στο νησί πας, δεν πας σε black tie event στην πρεσβεία. Αν δεν σου αρέσει να βλέπεις βερμούδες στα bar και στα club επιστράτευσε το τζιν σου και, για ακόμη πιο «περιποιημένο» αποτέλεσμα, μπορείς να ρίξεις πάνω από το ήσυχο t-shirt ένα ανοιχτό πουκάμισο – μονόχρωμο ή τζιν για τους κλασικούς, χαβανέζικο για τους τολμηρότερους.
      

   T-shirt στο φαγητό
   Μπορείς να φορέσεις ακριβώς ό,τι και στη βραδινή σου έξοδο για ποτό ή μπορείς να παραλλάξεις λίγο το στιλ για ποικιλία. Το τζιν παντελόνι μπορεί κάλλιστα να γίνει chinos, τα παπούτσια μπορούν να γίνουν boat shoes και αντί για πουκάμισο μπορείς να πάρεις μαζί σου ένα ελαφρύ μακρυμάνικο. Ειδικά αν καθίσετε σε τραπεζάκι δίπλα στη θάλασσα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να το χρειαστείς.
   T-shirt στην κοντινή εκδρομή
   Το σακίδιο στον ώμο, για το δρόμο, για το δρόμο. Έχε μαζί σου την πετσέτα σου, το αντηλιακό σου και ένα extra t-shirt για να μπορείς να αλλάξεις σε περίπτωση που ιδρώσεις ή λερώσεις αυτό που φοράς. Άνετο σορτς, παπούτσια για περπάτημα, παγούρι, καπέλο και έφυγες για νέες περιπέτειες, Ιντιάνα Τζόουνς.
   Πηγή:oneman.gr

   "Φθηνά" ρολόγια για όλα τα γούστα

   Με επιλογές για κάθε στιλ που ξεκινούν από €24 και φτάνουν έως €530, αυτά τα ρολόγια δεν θα βλέπεις την ώρα να τα αποκτήσεις.
   Το "φθηνό" είναι μια έννοια σχετική και υπάρχουν δύο τρόποι να την ορίσει κανείς: ο ένας είναι ο υποκειμενικός και ο άλλος ο αντικειμενικός. Ο υποκειμενικός τρόπος είναι να κοιτάξεις την τιμή ενός προϊόντος σε σχέση με το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου, διότι σε αυτή την περίπτωση κάτι που σε κάποιον φαίνεται εξαιρετικά φτηνό, σε κάποιον άλλο μοιάζει απλησίαστο. Και υπάρχει και ο αντικειμενικός τρόπος, δηλαδή να κοιτάξεις την τιμή ενός προϊόντος σε σχέση με τα υπόλοιπα προϊόντα της συνομοταξίας του. Και όπως ξέρεις, όταν μιλάμε για ρολόγια, το απόλυτο αντρικό αξεσουάρ φετίχ, οι τιμές μπορούν να είναι τετραψήφιοι ή πενταψήφιοι ή ακόμη και εξαψήφιοι αριθμοί – ανάλογα, βέβαια, πάντα με αυτό που παίρνεις. Οπότε, αντικειμενικά μιλώντας, τα παρακάτω ρολόγια είναι φτηνά, σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι “φτηνιάρικα” διότι δεν επιτρέπει τέτοιους χαρακτηρισμούς ούτε το design τους, ούτε η ποιότητά τους. Ίσως να μην φιγουράρουν στα σαλόνια υψηλής ωρολογοποιίας (κάποια μπορεί να κάνουν και ένα πέρασμα από εκεί), αλλά μπορούν σίγουρα να φιγουράρουν στον καρπό σου, με την υπόσχεση να σου λένε πάντα την ώρα με ακρίβεια και να μην εκθέσουν ποτέ στο στιλ σου. Εσύ ποιο θα διαλέξεις;    

   Το κλασικό
   Ρολόι Tommy Hilfiger 1710327, €165.69

   Το ευέλικτο
   Ρολόι Fossil Grant Chronograph FS4735, €125.92

   Το badass
   Ρολόι Luminox 3000 Series, €399,13
     
   Το στρατιωτικό
   Ρολόι Timex x J.Crew, Vintage Army, €169,33

   To ρετρό
   Ρολόι G-Shock, Casio, €192

   Το αρχετυπικό
   Ρολόι Uniform Wares 100 Series, €150

   Το καλλιτεχνικό
   Ρολόι Andy Warhol, €103

   Το φουτουριστικό
   Ρολόι “The Newton”, Nixon, €130

   Το φυσικό
   Ρολόι Tense, Wooden Collection, €172

   Το χιπστερικό
   Ρολόι Asos Moustache Face, €23,86

   Το παράξενο
   Ρολόι Nixon, €275

   Το pop
   Ρολόι Casio F-91WC-3AEF, €26,51

   Το μινιμαλιστικό
   Ρολόι Uniform Wares 250 Series, €470

   Το stylish
   Ρολόι Asos, €33,14

   Το ειρωνικό
   Ρολόι River Island, €34,46

   Το καλοκαιρινό
   Ρολόι Diesel, €117,97

   Το cool 
   Ρολόι Marc by Marc Jacobs, €178,94

   Το μοντέρνο
   Ρολόι Emporio Armani AR1690 Denim Strap, €436,09

   Το αξιόπιστο
   Ρολόι Tissot T-Race Chronograph, €530
   Πηγή:oneman.gr

    
   z